A Summer To Remember. - Del 22

Tidigare: Letar fram mobilen och tittar på smset. " Jag älskar dig fortfarande. Jag kommer inte att ge mig. Jag kommer snart att komma till London om du inte erkänner att du gillar mig. Jag vet det, jag känner dig. Du förlåter mig. Jag kommer fortfarande finnas kvar här när du inser det. Ha det bra själv. Puss T xx" Till smset skickade han en bild: Bilden på mig och han när vi hånglar. Fan. Jag suckar och lägger ner mobilen i väskan. Fan jag saknar honom. Men det där var lite för mycket. Jag fortsätter att äta och dom andra tittar konstigt på mig.
__________________________________________________________________________________________

- Vas Happenin Ashley? Frågar Molly.
- You know...
- What? Frågar Harry.
- Nothing...
- I see it in your eyes. Han sitter mittemot mig och ställer sig sedan upp och tar fram en hand. Som om han vill hjälpa mig upp.
- Come here, we take a walk. I see that you need it in your eyes. Jag nickar och ställer mig upp. Tar min väska över axeln och tar tag i hans hand. Vi går mot utgången. Påvägen säger han till en av servetriserna att vi bara ska ta lite frisk luft så att dom vet att vi inte går på springnota. Vi går ut mot Londons mörker. Jag huttrar till. Det är lite kallt såhär runt 20.00. Han tar tag i båda mina händer och så att vi står mitt emot varandra. Han böjer sig ner och kysser mig.
- What was it? Frågar han och tittar in i mina ögon.
- My ex- boyfriend. He want me back, but i want you. Suckar jag. Han ser lite chockat på mig men ler sedan.
- I take care of him if he touches you. Do not worry, sweetheart. Säger han och kysser mig igen. Jag ler. Men han vet ingenting. Tyson kommer inte ge sig. Jag känner honom allt för väl.
- I don´t want to think about it, we can not just go for a walk? Frågar jag och pussar honom på munnen. Vi börjar gå ner längs Londons gator. Det är inte helt mörkt ute, men man kan se solen försvinna. Inom kort kommer det bli kolsvart.
- So, what do you want to be after you leave school? Frågar han efter ett tag.
- I realy do not know... Maybe... No i dont know.. säger jag osäkert. Jag har inte tänkt på det alls. Jag verkar ha glömt hela mitt liv. Mitt förflutna har jag nästan glömt. Vilket är skönt.
- I think you would be a good model, säger han och blinkar med ena ögat.
- Yeah sure,like if that would happen. Säger jag och himlar med ögonen.
- No, I'm serious. The boys and I were and took some photos for a magazine and they are looking for a model. Think of it anyway. Säger han. Skojar han? Model, nja. Varför inte.. Man kan ju prova. Vi fortsätter prata och börjar gå tillbaka. När vi kommer fram betalar vi och åker hem. Harry skjutsar oss hem och vi säger hejdå. Jag ger honom en kyss och jag ser att det blir stelt mellan Niall och Molly när dom ska säga hejdå. Som om dom inte riktigt vet vad dom ska göra. Molly ger honom en kram och sedan går vi upp till oss.
- Olala, Du och Niall! Så söta! Skrattar jag och vi båda slänger oss i soffan. Hon bara flinar och sätter på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Vi somnar framför teven.
 
*  *  *
Jag vaknar av att jag hör hur Molly gör frukost. Jag går in till köket och sätter mig på en stol.
- Okej, det är gulligt av dig att göra frukost. Men väck mig inte! Säger jag trött och gäspar.
- Förlåt då gullet men klockan är tolv. Orkar inte vänta, vrålhungrig!
- Haha du och Niall passar verkligen! Säger jag och hon flinar.
- Kanske det. Jag hjälper henne med det sista och båda sätter sig och hugger in.
- Så att du vet så har din mobil ringt hela morgonen. Jag fick nog och skulle stänga av ljudet när jag såg att det var Ty som ringde. Hur går det med honom? Frågar hon och blåser i sitt te som hon har mellan händerna.
- Han vill bara ha tillbaka mig. Det är det ända, jag bryr mig inte om honom. Han kan hålla på hur länge som hällst. Säger jag och tittar ner i mitt te.
- Jag vet att du bryr dig. Du kanske inte vill ha tillbaka honom men jag vet att du bryr dig.
- Snälla kan vi prata om något annat? Föresten, Harry sa att det fanns ett Modelljobb på någon tidning som dom hade vart med i till mig. Alltså jag pratade lite med honom och han sa att han hade visat några bilder på mig och dom sa att om jag var intreserad skulle jag komma dit! Vad tycker du? Frågar jag glatt. Jag har tänkt på det lite nogrannare och börjar gilla iden. Om jag blir känd kanske någon Directioner accepterar mig.
- Omg, skojar du? Värsta drömmen ju! Klart du måste! Vad ska du annars göra när vi har slutat skolan? Föresten, ska du bo här då? Frågar Molly glatt.
- Jag är glad att du gillar det, jag ska nog gå dit på måndag. Harry ska följa med mig om jag ville det. Ja, tidningen finns bara i USA och i Storbritanien. Vad ska du göra efter vi slutat skolan då?
- Jag går ju i media, du vet ju att jag älskar att fotografera. Såå.. Kanske starta firma eller något. Hehe. Jag vet! Om jag får jobb där så kanske jag kan fota dig. Team., Säger hon och båda skrattar. Tror inte det är någon bra ide. Om man tänker efter. Vi behöver lite ensamtid också.
Vi diskar tillsammans. Min mobil börjar ringa och jag torkar mig sen går jag och hämtar den. Tyson ringer. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag bestämmer mig för att svara.
- Hej.. Säger jag och väntar en stund på svar,
- Hej, varför svarar du aldrig. Saknar dig.. Svarar han och jag suckar.
- Jag saknar dig också, det gammla du. Saknar inte den du är nu, jag har en kille. Han är snäll. Du är det inte.
Snälla låt mig vara, gå vidare. Säger jag.
- Jag är påväg.. till dig.. Jag är i London. Kom hit med flyg för en timme sen. Säger han och sedan hör jag pip. Oh nej, vad gör han här? Snälla inte mer problem. Jag springer fram till Molly.
- Ty är i London, påväg hit! Vad ska jag göra? Frågar jag dramatiskt.
- Nej.. Du skojar, ring Harry! Eller nej, det kan bli värre då. Gör inget, låt han komma, jag fixar det med honom. Ty ska få för att han sårade min bästa vän. Säger hon och smor händerna onskefullt.
- Sluta.. Vet inte vad jag ska ta mig till... Jag ringer Harry nu. Säger jag och Molly nickar lite osäkert. Jag slår Harrys nummer och han svarar på direkten. Jag förklarar allt för honom, om vad Ty gjorde. Om att han är påväg. Harry blev arg, det jag inte ville att han skulle. Han är påväg. 
Jag är faktiskt lite rädd. Inte för Tyson, utan för att Harry och Ty antagligen kommer träffas.
 
Harry har kommit fram. Vi sitter i soffan och tittar på teve. Det plingar på dörren och jag reser mig sakta. Harry hindrar mig och tvingar mig att gå efter, han vill ta ett snack med Ty. Jag går tätt bakom Harry. Han låser upp och sliter upp dörren. Där står Ty. Hans leende försvinner när han möter Harry.
- Leave us alone. She dont want you. Go home. Försöker Harry. Tyson tittar över axeln och säger till mig:
- Jag älskar dig Ashley. 
Harry puttar Ty lite längre bort. 
- Go, she hates you. Player.
- No, she loves me! I know it!
- Just go? Okay?! Skriker Harry och det ekar i hela lägenheten. Nu ser men hur Ty blir arg. Han var inte det först med Harry gjorde så han blev det.
- I fucked your girlfriend! Säger han till Harry och Harry blir riktigt arg.
Tumblr_m99ymhlq9y1rozirpo1_500_large
- It was your girlfriend but you fucked it up, man! Säger Harry tillbaka.
- Harry take it easy. Its okay.. Go in, i want to talk to him. Säger jag till Harry och går fram till Harry Jag tittar han i ögonen och kysser honom.
- Its okay. Han nickar lite och går in. Tyson kramar mig.
- Hej babe.. Viskar han i mitt öra,
- Sluta, jag älskar Harry. Jag vet att du kan hitta någon annan, du ser bra ut? Så vad är problemet? Ler jag.
- Okej, men kan vi vara vänner då? Frågar han.
- Nej... Jag tror inte det Ty. Du släppte taget i mig och jag hittade någon annan, det är försent. Jag saknar dig med. Men älskade du mig så skulle du inte gjort som du gjorde. Okej? Du låg sägert med henne samma natt också. Pallar inte, okej? Jag gillade dig. Gå nu, ha ett bra liv. Ring mig när du har ändrat dina känslor för mig. För jag är inte vän med någon som är kär i mig? Säger jag och ler.
- Okej, det blir snart. Jag lovar, saknar dig så himla mycket bara. Får väll gå och supa upp alla pengar jag har och bo på gatan här i London. Säger han och skrattar lite. " Jag tror jag ska gå. Måste i alla fall få säga hejdå till dig... Hejdå Ashley." Fortsätter han och kramar mig.
- Hejdå. Han ler och går där ifrån. Suck.
1344580714285774_animate_large__________________________________________________________________________________________
Här har ni en del, kommer en del till idag om ni Kommenterar!  Fortfarande sjuk. Det suger.... Någon som har en novell man kan få läsa? ;) Kommentera. hoppas ni gillade delen.
 
Puss o Kram xxx
 
 
 

A Summer To Remember. - Del 21

Tidigare:  Harry vinner en Nalle till mig och alla har jätte roligt. Vi åker alla atraktioner, inte alla men dom roliga i alla fall. Vi bestämmer oss för att ta en fika. Jag beställer en muffin och en latte. Dom andra beställer ungefär samma sak. Jag sitter brevid Harry i en soffa och Niall och Molly sitter på två stolar mitt emot och ett bord imellan.
- Mmmmm, so good. Stönar Niall och vi börjar garva. När alla tystnar lägger Harry sin hand på mitt lår och tittar
rakt fram som inget. Jag flinar och smeker hans hand med min hand.
___________________________________________________________________________________________
 
Vi går runt och åker några saker till innan jag börjar må illa. Inte bra att först fika sen åka bergochdalbana.
- Oh, can we go soon? gnäller jag och alla tre som nyss skrattat tittar förskräkt på mig.
- Dont you like it here? It is so boring? Frågar Harry och jag ler.
- No, but my stomach and roller coasters are not very good friends. Säger jag och Harry lägger armen på mina axlar och kramar mig.
- Okay baby. Han tittar på Niall och Molly, han fortsätter: " I think we should go then."
- Haha aww anything for  his Ashley. Cute! Skrattar Niall och vi börjar gå mot utgången.
-Anything, säger Harry och tittar in i mina ögon. Så söt han är. Älskar hans ögon.
Det börjar ringa ifrån min mobil som ligger i min handväska. Jag rotar i den tills jag hittar mobilen. Jag tar upp den och tittar efter vem det är som ringer. Ett nummer. Okej det är ingen jag har i mina kontakter i alla fall. Jag känner igen nummret och svarar.
- Hello? Frågar jag och hör någon andas i luren på andra sidan. En suck. Sedan lite snyft. Vem kan det vara?
- Hello? It is Ashley. Upprepar jag men efter några sekunder piper det i örat. Vem det än var måste den ha lagt på. Jag suckar och tittar på Harry.
- Who was it? Frågar han och jag svarar att jag inte vet. Vi hade bestämt att vi skulle ut och äta på en resturang ikväll men klockan var inte mer än 16.00 så vi bestämmer oss för att åka mot stan igen och titta runt lite. Shoppa kanske.
 
När vi sitter i bilen får jag ett sms. Jag tar upp mobilen och låser upp den. Samma nummer som ringt mig. Jag läser chockat smset. " Var bara tvungen att höra din röst. Saknar dig.. Förlåt. Älskar dig Kram T xx"
Jag och Molly sitter bak i bilen, Niall kör och Harry sitter brevid Niall. Vem är T? Jag visar upp mobilen för Molly så att hon kan se.
- Vem? Frågar jag henne.
- Tyson... Hur kan han? Svarar Molly och jag tittar ner i mobilen igen. Tyson. Tyson. Tyson. Har nästan glömt bort honom. Det var hans fel. Men jag kan inte vara sur på honom hela livet. Att vara berusad är ingen ursäkt men... jag vet inte. Jag är i alla fall inte kär i honom längre. Men jag är redo att förlåta honom. Men inget får bli som det var. Kille och tjej. Jag tänker aldrig kalla honom min. Han har inte rätt att kalla mig hans. Jag trycker på svara och skriva in ett svar. " Tyson.. Jag förlåter dig för vad du gjorde. Men inget kommer bli som det var. Aldrig. Det är bäst att du går vidare. Jag har gjort det, jag har en annan. Du hade ju en annan. I baren. Ha det bra, Kram A" jag läser igenom det jag just skrivit och skickar iväg det. Buh, A låter ju som i "Pretty little liars". Okej jag ska nog sluta titta på serier. Men i alla fall. Han hade inte rätt att göra så mot mig.
- What is it? Jag ser att Harry tittar bak på mig och jag ler.
- Just problems. As usualy. Ler jag stort. Fejkat såklart.
- I am here for you in anyway. Ler han tillbaka. 
Vi har kommit in en bra bit i London när Niall parkerar. Vid det här laget har killarna blivit mycket kända och derför behöver vi en vakt med oss. Vi går runt lite och tittar. Jag och Molly köper ett par varsina skor men sedan köper vi inget mer. Vi går runt lite tills det börjar bli lite mörkt ute. Ungefär 19.00, vi letar efter en bra resturang och går in och sätter oss vid ett bord. Vi beställer och har trevligt.
- I like your hair.. Its so beautiful! Säger Harry och jag viftar lite med det och skrattar. 
Tumblr_mgsukeehvv1s29uc6o2_250_large
- Thanks, you too. Skrattar jag och vi börjar äta. Jag äter oxfile med potatisgratäng. Niall ser verkligen ut att njuta. Jag skrattar lite för mig själv men sedan plingar min mobil till som ligger i väskan. 
- excuse me, säger jag och tar upp min väska. Letar fram mobilen och tittar på smset. " Jag älskar dig fortfarande. Jag kommer inte att ge mig. Jag kommer snart att komma till London om du inte erkänner att du gillar mig. Jag vet det, jag känner dig. Du förlåter mig. Jag kommer fortfarande finnas kvar här när du inser det. Ha det bra själv. Puss T xx" Till smset skickade han en bild:
Bilden på mig och han när vi hånglar. Fan. Jag suckar och lägger ner mobilen i väskan. Fan jag saknar honom. Men det där var lite för mycket. Jag fortsätter att äta och dom andra tittar konstigt på mig.
___________________________________________________________________________________________
Så jäkla ledsen för uppdateringen. Just nu är jag sjuk men imorgon kommer det till och med 2 delar! Kort del men måste sova nu, Mår skit. Men hoppas ni mår bra!
 
Puss o Kram. xx
 

A Summer To Remember. - Del 20!

Tidigare: 
-I want something sweet, and it is you anyway..There is a café near here. I can go there and buy something to you if you want. Säger jag och ler. Hennes leende blir större och större
- Are you serious?! For me? Pleaseeeee.... Säger hon och jag nickar.
- I go then, will be back soon. Okay? Säger jag och kysser henne. Jag går ner ifrån lägenheten och i cafet köper jag en muffinliknande bakelse och går upp igen. Hennes ögon som lyser när hon får se den.
- Thanks!! Tjuter hon. Och jag skrattar. Vi sätter på en film och myser. 
____________________________________________________________________________________________
Ashleys perspektiv:

Mitt huvud ligger på Harrys bröst. Jag tittar upp på honom och han tittar underligt mot mig.
- Haha what? Frågar han och skrattar med sitt charmiga leende.
- Do you want to go to the tivoli tomorrow, maybe Molly and Niall can go with us! mumlar jag mot hans bröstkorg.
- Sounds great, call Molly and ask! Säger han glatt och jag sätter mig upp. Försöker få upp mobilen ur fickan.
- NO, im could now... come here.. gnäller Harry och klappar brevid sig som om jag vore en hund. 
- Haha, noo. I Call Molly now! Säger jag när jag precis fått upp min mobil ur fickan. Jag skriver in hennes nummer som jag självklart kan utantill. Hon svarar på direkten.
- Hej!!!! Kan jag sova över hos Niall ikväll? Snällaaa, säger hon ivrigt.
- Olalallaaaa, såklart du får! Men en annan sak,, vill du och Niall följa med på tivoli imorgon? Frågar jag.
- Sakna mig inte för mycket bara, ja. Jag ska bara fråga Niall. Hon försvinner i någon sekund och svarar" Ja han tyckte det lät som en jätte bra ide! Kan vi träffas 12.00 imorgon hemma hos oss? Asså hos dig." 
- Ja, det blir jätte bra. Vad kul, men vi hörs. Pussas inte för mycket bara. Okej? Säger jag och jag hör att hon mumlar okej och sedan lägger vi på.
- She said yes. At twelve o'clock. Okay? Frågar jag honom och ler. Just nu står jag upp och han ställer sig han med. Han kommer närmare mig så jag känner hans andeträckt. Han är längre än mig så jag får titta upp på honom. Han böjer sig ner och bär upp mig. 
- Okay. Han kramar mig hårt och släpper ner mig igen. Han böjer sig ner igen och kysser mig. Perfekt.
Tumblr_mh3362ui0g1r4xxw5o1_500_large
- Perfect. mummlar jag och kysser honom en gång till. Jag fortsätter med ett " Do you want to sleep here?" jag mumlar fortfarande mellan kyssarna.
- Molly sleeps at Niall? Frågar han.
- Yea..
- Of course. Säger han och kysser mig en gång till. Hans tunga leker med min. Vi rör oss sagta mot sovrummet. Kyssandes. Han trycker upp mig mot väggen och kysser mig på nacken och på munnen mer passionerat. Vi lägger oss i sängen och fortsätter kyssarna. Inget mer än kyssar. Jag drar min hand igenom hans fina lockar. Jag lägger mitt huvud mot hans bröst och somnar...
 
Mollys perspektiv:

Vi hade nu sätt klart filmen och jag står i en av hans tshirtar och borstar mina tänder med en ny tandborste han hade givit mig. Imorgon skulle jag, Niall, Harry och Ashley på ett tivoli. Ska bli skitkul!
Niall kommer in i badrummet och börjar borsta sina tänder han med. Jag vet inte på vilket sätt jag gillar honom. Men han nu i alla fall en av mina bästa vänner. Han tittar på mig i den stora spegeln.. Jag tittar på honom. Så söt. Vi spottar ut samtidigt och båda börjar skratta. Jag kramar honom och säger god natt. Han får en puss på kinden och jag går in till gästrummet där jag skulle sova. Mysigt. Jag checkar instagram, twitter och facebook. Allt ser bra ut, inga direkta nyheter. Jag somnar...
 
Jag vaknar av att Niall väcker mig. Han petar på mig lite försiktigt.
- Morning, sorry for wake you up but the clock is 11 and we have to be at you 12 sooo... säger han och fortsätter efter ett tag " I made breakfast for you." 
- Okay i coming, i will just change clothes. Han nickar och går ut ur rummet. Jag sätter på mig kläderna jag hade igår som nu har torkat och hänger över en stol. Bättre en inget och jag har inget annat med mig hit. Jag går ut till köket och ser att han har tagit fram lite saker och stekt ägg. Så sött. Vi äter upp och far iväg till Ashley.
 
Ashleys perspektiv:  Jag och Harry hade gjort frukost tillsammans, bådas favorit. pannkakor. Mums. Jag står och lägger mascara på ögonfransarna när det plingar på dörren. Harry sitter och läser någon modetidning.
- Can you open? Please... Frågar jag och Harry lägger ifrån sig tidningen och går fram till mig. Han ger mig en kyss och går iväg mot dörren. Jag fnissar lite. Så sött. Molly kommer in först och jag hör att killarna snackar lite i helgen.
- Hallååå snyggoo. Tjuter Molly, jag skrattar och kramar henne.
- Hej, asså herregud mitt hår är en katastrof idag! Snälla kan du göra en fiskebensfläta på mig? Frågar jag henne och hon nickar. 
- Okej, allt för dig. Det vet du. Sätt dig så fixar jag. Jag gör som hon sagt och sätter mig ner.
- Molly fixar. Säger hon och trummar med fingrarna
Tumblr_inline_mg0qm1vsr51rwy2yt_large
Jag flinar och hon börjar fläta. Killarna kommer och dom säger åt oss att skynda.
- Dont say so to a girl! Skäller jag och Harry ler. 
- Okay babe. Molly ger mig en Ojojoj-vad-händer-här blick. Jag bara flinar. Molly går och byter kläder och kommer sen tillbaka med Jeans och någon vit tröja med tryck på, på sig. 
- Lets go! Säger jag och vi går ner till Harrys bil. Alla sätter sig och vi åker iväg. Efter ungefär 10 minuter är vi framme. Vi betalar och går in. Harry tar min hand och kramar om den. Alla fyra går och vi bestämmer oss för vad vi ska åka först. Jag och Molly vill åka någon sårts slänggunor men det vill inte killarna. Så eftersom vi är tjejer så vinner vi alltid. Jag har en väska med massa märken på och som är skitcool. Jag tar upp min mobil och ger den till Harry.
- Since you do not want to go and enjoy us,  you get to take a picture of me and Molly When we are up there. Säger jag och ler.
- Sure babe. Säger han och ler. Jag himlar med ögonen och vi går upp och åker. Jag och Molly flyger upp i luften och båda asgarvar. Vi vinkar till varandra och bildar hjärtan med händerna. När vi är klara går alla och köper sockervadd. Harry vinner en Nalle till mig och alla har jätte roligt. Vi åker alla atraktioner, inte alla men dom roliga i alla fall. Vi bestämmer oss för att ta en fika. Jag beställer en muffin och en latte. Dom andra beställer ungefär samma sak. Jag sitter brevid Harry i en soffa och Niall och Molly sitter på två stolar mitt emot och ett bord imellan.
- Mmmmm, so good. Stönar Niall och vi börjar garva. När alla tystnar lägger Harry sin hand på mitt lår och tittar rakt fram som inget. Jag flinar och smeker hans hand med min hand.
__________________________________________________________________________________________
Som vissa kanske har märkt så kommer delarna ungefär klockan 18.00 - 20.00 förutom på måndagar då det kommer tidigare eller senare beroende på vad jag hinner. Har träning 19.30. Hoppas ni gillade delen och glöm inte att kommentera!
 
Puss o Kram

A Summer To Remember. - Del 19 3/3

Tidigare: - I make popcorn, you choose movie? Frågar han och ler. Jag nickar och han går iväg. Jag hör poppandet ifrån köket och bestämmer mig för en komedi. 21 jump street. Jag och Ashley brukar ibland ha så kallade Channing Tatum marathon eftersom han är så bra skodis, eller bara för att han är så sjukt snygg. Ja, nog bara det... Jag sätter på filmen och Niall kommer tillbaka. Vi hinner titta i en halvtimme innan jag blir lite sömnig. Men jag somnar inte, jag lägger mitt huvud mot Nialls axel och njuter av stunden, och tittar på filmen...
_________________________________________________________________________________________

Ashleys perspektiv: 

Jag sitter hemma och väntar på att Harry ska komma. Jag är klar och har fixat mig. Jag har ett par höga shorts med ett vitt linne. Solglasögonen ligger på byrån och Harry borde vara här om en halvtimma. Jag har en låda som jag inte har packat upp än och bestämmer mig för att titta vad som finns där. Jag ställer mig upp ifrån sängen och går fram till flyttlådan som står några meter bort i mitt rum. I ett hörn bakom dörren. Jag drar fram lådan. På en ettikett står det "Ärvt av Mamma och Pappa" Pia har skrivit det. Det hugger i hjärtat. Mamma och Pappa. Jag har inte hunnit tänka på dom under allt som hänt. Jag tror jag har blivit vän med Harry så snabbt för att jag inte vågar vara själv. Jag har ju Molly, men det är inte samma sak.. Jag tvekar men bestämmer mig för att öppna lådan. Jag river låss silvertejpen och öppnar den. Där i hittar jag en ask. Jag tar upp den och öppnar. Där i ligger alla mammas guldsmycken. Bilder på mamma och pappa. Bröllopsbilden. Så himla vackra. Bilder på mammas uppväxt och bilder på pappas. Bilder på mamma, mig och pappa. Jag fäller en tår. Mamma kommer inte att finnas här när jag behöver henne. Pappa kommer inte finnas när jag behöver honom. Jag tar upp alla bilder som jag lagt på golvet och lägger tillbaka dom i asken. Tittar igenom mammas smycken. Dom ligger i en påse som låg i asken. Fler tårar faller. Det luktar exakt som henne. Jag sitter ner och storgråter. Mamma. Jag stoppar ner påsen i asken och stänger den. Jag lägger den på mitt nattduksbord. Jag lägger mig i sängen och gråter. Klockan är ungefär 12.22 och Molly gick ungefär 12.00. Utan att tänka på att Harry snart kommer så somnar jag mitt i gråten. 
 
 Harrys perspektiv:

Jag är på väg upp till Ashleys lägenhet och klockan närmar sig 12.30 då jag ska vara hos henne. Jag hade tänkt och planerat hela dagen igår nästan. Först skulle vi åka till ett tivoli lite längre bort, ta en fika där eller något. Sedan en middag på kvällen. Det bara måste bli perfekt. Jag gillar henne verkligen. När jag är uppe går jag rakt in utan att knacka. Jag kommer på det när jag är där inne och skrattar lite för mig själv. Skärp dig regeln finns inte överallt bara hos Louis. Det låter som om det inte är någon där
- Hallå? Ropar jag men får inget svar. Jag går mot Ashleys rum, jag öppnar det och ser att hon ligger i sängen och sover. Jag går fram till henne, jag ser att hon har gråtigt. Hon är svart under ögonen och hon ser ledsen ut. Undra vad som har hänt. Jag vill men  jag kan inte väcka henne. Vill inte förstöra något, jag tittar runt i rummet. Jag ser en låda lite längre bort. Jag går fran och tittar vad som finns i den. Bilder, småsaker. Jag tittar på ettiketten och jag läser "Ärvt av Mamma och Pappa." Då förstår jag varför hon är ledsen. Hon saknar sin familj. Det skulle jag också göra, herregud. Utan min familj är jag inget.
- Hello... Hör jag en röst och jag vänder mig om. Hon har vaknat. Jag går snabbt fram till henne och sätter mig på huk så att vi hamnar på samma höjd.
- What happend? Frågar jag och pussar henne i pannan.
- Miss mom and dad... Thats all. Im so sorry, i coming. I must look awful. 'll Just fix my face then we can go. Säger hon trött och sätter sig upp mot väggen.
-You go nowhere, we can go for our date tomorrow or someday. Not today or we have our date here. Talk to me.
Säger jag och en tår slingrar sig sakta ner på hennes kind.
- So sorry. Säger hon och jag ställer mig upp.
- Dont say that. I will always be here for you. Okay?
Hon slingrar sitt täcke runt om sig och ler svagt.
- Thank you. 
Tumblr_mbwzdy8dor1r4g57go1_r1_500_large
-Come here hottie.. Fortsätter hon och tar upp sitt täcke som ett tecken på att jag ska sätta mig brevid henne. Hon mumlar något konstigt som jag förstår är svenska. Jag känner igen ordet, hon sa - Jag älskar dig.
Det brukar fansen i sverige hela tiden få oss att säga, i love you. Hon tittar in i mina ögon och jag förstår att det är till mig.
- Jeg elsker dehg. Försöker jag säga och hon himlar med ögonen och räcker ut tungan lite konstigt.
- My crazy gril. Jag börjar skratta och hon ler.
- Thats me, säger hon och gör samma sak en gång till
Tumblr_m1tyib8rir1rsj9t2o1_500_large
- Do you want to talk about it? Frågar jag lite alvarligt. 
- No, i just want too be with you. Säger hon och kysser mig. Våra tungor leker med varandra och jag håller om hennes midja. Kyssen blir mer passionerad. Hon är skitsnygg när hon har hela ansiktet nersmetat med smink. Alltid snygg. Inte konstigt att Zayn också gillar henne. Zayn. Fan. Våran kyss/Hångel avslutar jag och hon ser ledsamt på mig.
- You are so boring... Ser hon på mig med sina puppyeyes. Omöjligt att motstå. Jag kysser henne en gång till. Nej, hon har kysst Zayn. Så äckligt.. Nej men han som är som en bror för mig. Han kysste min tjej och jag förlät henne på direkten. Okej det var han som gjorde det och jag förlät henne för att jag verkligen vill vara med henne.
- What is it babe? Frågar hon och drar i min tröja. Hon drar mig mot henne. " Tell me, i see it"
- Zayn, you.... Säger jag lite tyst.
- Babe, i only want you. So fucking sorry. I mean it! It wont happen again! I promise! Säger hon och kramar mig. Jag tror henne.
- i believe you. Säger jag och kysser henne. Kyssen blir mer passionerad som den andra. Hon lägger sig ner och jag ligger över henne. Inte helt, vill inte få henne att bli mosad. Min ena hand har jag som stöd mot sängen och den andra åker innanför hennes tröja. Hon drar av mig min tröja och ser ut att bli chockad. Hon lägger sin hand på min mage.
- So hot, Säger hon chockat.
-You've seen me in underwear before , why are you surprised. Säger jag och blinkar med ena ögat. Vilket självförtroende jag har då. 
- Yes but omg! Tjuter hon. Jag flinar. Jag kysser henne en gång till, en gång till. Vi rullar runt så hon är över mig.
- Not yet, hon kysser mig och boxar mig kaxigt i magen och ställer sig på golvet. rätar till kläderna och ställer sig i dörröppningen. Tittar bak på mig och går iväg mot köket. Jag bara flinar och ställer mig upp och går ut till henne. Hon håller på att lägga upp glass i två skålar Ben&Jerry.
- A little to me for the box ... and then some to you because you not get ... You understand? Frågar hon och jag flinar. 
- Sure. Jag går fram till henne och kramar henne bakifrån och lägger mitt huvud på hennes axel. Vi går med varsin skål mot soffan. Vi sitter och snackar ett tag. Glassen tar slut snabbare än vad vi trott.
- I want something sweet, säger Ashley och suckar. Jag böjer mig över henne och kysser henne.
- I am here. Always. Hon flinar.
- No, not you... Skrattar hon. Jag vet att det ligger ett litet fik här i närheten, jag kan gå dit och köpa sen komma tillbaka med det.
-I want something sweet, and it is you anyway..There is a café near here. I can go there and buy something to you if you want. Säger jag och ler. Hennes leende blir större och större
- Are you serious?! For me? Pleaseeeee.... Säger hon och jag nickar.
- I go then, will be back soon. Okay? Säger jag och kysser henne. Jag går ner ifrån lägenheten och i cafet köper jag en muffinliknande bakelse och går upp igen. Hennes ögon som lyser när hon får se den.
- Thanks!! Tjuter hon. Och jag skrattar. Vi sätter på en film och myser. 
__________________________________________________________________________________________
Ganska lång del? Kommentera nu!!!! Snälla!! Ber er....
Aja, kommer en del imorgon också. 
 
Puss o Kram xxx

A Summer To Remember. - Del 19 2/3

Tidigare: 
Efter matchen dricker vi coca cola och snackar. Jag tar tjejernas nummer och Zacks.
Klockan börjar närma sig 18.00 efter allt snack och vi har det sjukt kul. Vi bestämmer oss för att åka hem. Jag och Liam ska hem till Niall och äta middag. Jag säger hej då till alla och vi går till våra grejer och packar ihop allting. När vi går mot bilen är Liam lite snabbare, jag och niall är lite saktare och går bakom honom. Niall tar mig i handen när vi går och jag ler lite chockat. Jag gillar Niall. Han är så snäll. Vi går vidare till bilen och åker hem till Niall.
____________________________________________________________________________________________
 Fortfarande Mollys perspektiv:

Framme hos Niall gör vi i ordning mat eftersom Niall tjuter om att han dör av svällt och att han snart tuppar av. Alla hjälps åt och vi gör köttfärsås med pasta. Mums. Vi sätter oss och äter. Gud så gott.
- Yummy.. Mumsar jag och både Niall och Liam skrattar.
- So tasty! Ler Niall och vi äter upp utan att prata. Alla verkar att ha fått i sig lite för mycket och när vi ätit upp säger Liam:
- I think i should go home to Danielle now. Hope its okay guys. 
- Of course its okay bro! Säger Niall och jag fnissar. Ensam med Niall, roligt.. Haha skoja men det ska faktiskt bli roligt! Liam går så småningom och jag och Niall försökte övertyga honom om att vi skulle diska men han sa nej hela tiden. Men som tur va gav han sig till slut. Så nur står jag och Niall och diskar.
- So How long will you stay in London? Frågar Niall tillslut och jag nickar.
- I've been here for about a week and i dont know how long i will stay. A month maybe, why? Svarar jag, Jag vet faktiskt inte hur länge jag stannar, men så länge jag får för Ashley och jag ska vara hemma innan skolan börjar i alla fall.
- I will miss you! You're a good friend. Säger han medans han diskar en talrik. Han släpper talriken och tittar upp och in i mina ögon. Det blir tyst en stund och båda dras till varandras ögon. fan vad vacker.
- I will miss you too! Now lets have fun! Skrattar jag nervöst.
 
Jag skvätter lite vatten på honom och han tittar förvånat på mig. Alvarligt.
- Oh im so sorry... Säger jag
- Oh You! Säger han och skvätter mer vatten än vad jag gjorde på honom och hela min magtröja blir intäckt av skumm. Båda börjar asgarva och båda skvätter vatten åt alla håll. Jag blir helt blöt och han med. Vi skrattar och jag ser att det ligger en kamra på en hylla lite längre bort. Jag springer fram och tar den, knäpper några kort på Niall. Han tar den ifrån mig och knäpper några på mig. Jag är helt svart under ögonen. Yolo lixom, haha. Vi ställer oss bredvid varandra och han knäpper ett på oss båda. Niall vänder ansiktet mot mig och våra ansikten kommer jätte nära varandra och det blir en pinsam tystnad. Jag tar upp min hand och rufsar i hans blöta hår. 
- You are so cute! Ler jag galet.
Tumblr_mgqxv9igg41qhe80jo1_250_large
- You too, säger han lite tystare. Undra varför..
- Haha you really need to change clothes, you're really wet! Me too, I have two One Piece, a little big but maybe you can borrow one. Säger han snällt och ler.
- Yes,please haha. Jag går in på toan och byter om, ja den var stor men skit i. Jätte mysig. Jag går ut till honom och han har en exakt likadan.
- Thanks! Ler jag och vi går till soffan.
- Movie time? Or what? Frågar Niall och jag ler. 
- Sure! Please can I choose movie?
- Of course. Jag ler, jag springer fram till honom och ger honom en stor mysig kram.
- Thank you, säger jag och märker att jag är en aning spidad. Jag går fram till ett skåp där jag antar att filmerna är, jag går förbi teven och ser att han har mitt favoritspel. Fifa 13. Jag Tar upp spelet och visar det för Niall.
- Please. Pretty please! Ler jag sött och sexigt mot honom.
- Yeeyy fifa!! Of course! Skrattar han, han tar den ur min hand, öppnar fodralet och stoppar in skivan i teven och ger mig en kontroll. Vi startar ett spel. Jag är Sverige och han är England. För skojs skull.
Pinnwand-Fotos
Han förlorar med 4-2 och jag börjar kräla på golvet av allt skratt. Jag vann.
- Hahahahaha, you suck!!! Skrattar jag och börjar nästan gråta.
- Noooo...revenge, i need revenge now! Säger Niall surt, fast fejkat. 
- Sure babe, Skrattar jag. Vi kör en match till och jag förlorar den här gången, men 1-3. 
- Omg, im tha best!!! Tjuter Niall och jag som legat på golvet och spelat sätter mig tätt intill honom i soffan och lägger mitt huvud på hans axel. 
- Do you want too sleep here? I have a guest room if you want too. Säger Niall och drar sin hand över mitt hår. 
- Sure! Sleepover!! Movie, do you have popcorn? Säger jag ivrigt. Jag har alltid vart spidad, folk tror ibland att jag har ADHD eller något liknande. Haha, jag är bara glad. Jag nästan stutsar i soffan.
- I make popcorn, you choose movie? Frågar han och ler. Jag nickar och han går iväg. Jag hör poppandet ifrån köket och bestämmer mig för en komedi. 21 jump street. Jag och Ashley brukar ibland ha så kallade Channing Tatum marathon eftersom han är så bra skodis, eller bara för att han är så sjukt snygg. Ja, nog bara det... Jag sätter på filmen och Niall kommer tillbaka. Vi hinner titta i en halvtimme innan jag blir lite sömnig. Men jag somnar inte, jag lägger mitt huvud mot Nialls axel och njuter av stunden, och tittar på filmen...
___________________________________________________________________________________________
Hinner inte med Ashleys dejt idag...kommer imorgon, Men kommentera!!! Vad tycker ni? Några ideer? 
 
Puss o Kram xxx
 
 

A Summer To Remember. - Del 19 Mollys Perspektiv

 
Tidigare: 
- Jag ska till stranden med Niall och Liam imorgon!!! IIIHHH!! fnittrar jag.
- Lol, haha ta det lugnt. Vet du vad? Harry förlät mig och vi hade jättetrevligt. Bästa dagen ever alltså!  skriker Ashley och vi går mot soffan och sätter oss. Sedan fortsätter Ash, " Jag och Harry har bestämt att vi ska börja på nytt och vi ska ut på en första dejt igen. Hehe, roligt! Du ska träffa Niall och Liam imorgon och jag ska på dejt med Harry, fan vad kul!!" Vi fnittrar och pratar en stund men bestämmer oss sedan för att gå ner till starbucks och köpa en kaffe. Vi bor granne med fucking starbucks. Så bäst!
____________________________________________________________________________________________

Mollys Perspektiv: Jag tar på mig min rosa bekini och tar på mig jeans-shorts och en rosa magtröja med mussepigg tryck på över bikinin. Skitsnyggt! Sedan sminkar jag mig lite lätt och packar ner alla saker jag ska ta med mig i min väska. Jag är skit nervös! Men det blir säkert jätte kul! Jag tar på mig mina Raybans och mina converse. Dom kommer att bli sandiga men skit i lixom. 
- Hejdå! Skriker jag till Ashley som snart ska ut med Harry. Hon ropar hejdå och jag går ut ur lägenheten och springer ner till Niall och Liam som står där nere och väntar på mig. Klockan är tolv och vi ska åka till stranden på direkten. När jag kommer ner till killarna så ger jag dom varsin kram och sedan sätter vi oss i bilen. När vi kommer fram går vi ut ur bilen och Niall granskar mig.
- You are so beautiful today Molly. Säger han och ler. 
- Yeah so I'm ugly all the other days? 
- No! I didn't mean so.. Säger han med ledsen min.
- Haha, sorry. Thanks, you too! Säger jag och viftar med händerna. 
- Let`s go to the beach now.. Säger Liam och himlar med ögonen.
 
   Vi går ner till stranden och lägger ut solstolar. Jag tar av mig mina kläder så att jag bara har bekini och så lägger jag mig ner på en solstol. Jag merker att både Niall och Liam står och stirrar på mig. Jag tar ner mina Raybans så att dom är på nästippen och tittar på dom.
- What?
- Omg you are so hot.. Dreglar Niall.
- Shhh.. Säger Liam och jag börjar asgarva. 
- hahhaa thanks, you arent so bad you either Niall. säger jag och blinkar till Niall. Jag drar upp glasögonen igen och blundar. Niall undrade om jag ville bada men jag sa nej inte nu och dom gick ner och badade. Jag måste bli brun nu när jag är i London. Vill visa att jag varit utomlands fast London kanske inte är världens solsemester men aja. Jag känner något kallt och blött mot min kropp och tittar förskräkt upp.  Liam och Niall skvätter vatten på mig.
- AAAHH! STOP! Skriker jag men då gör dom bara mer. 
- Okay i coming with you then. Säger jag och himlar med ögonen. Vi springer ner till vattnet och svalkar oss. Påvägen upp kommer det fram tre tjejer i min ålder.
-Hi! My name is Sarah and this is Emily and Avril. Säger hon artigt och pekar på var och en av tjejerna. Sarah och Avril har ljust långt hår och stora bröst. Slår vad om att Liam och Niall står och dreglar nu. Emily har brunt hår och dom finaste ögonen jag sätt. Jag är avis.
- Would you like to play volleyball with us guys? And the others over there, Fortsätter Sarah och pekar bort mot ett volleybollnät och där står tre skitsnygga killar. Varför inte skämma bort sig?
- I would think it was funny, what do you think guys? Svarar jag och tittar på Niall och Liam.
- Sure! Säger Liam glatt och Niall instämmer. Fattar inte hur dom två orkar stå och spänna sig hela tiden. Dom tröttnar väll snart.. Jag fnissar och alla tittar på mig. Vi går mot planen och dom andra killarna presenterar sig som Chris, Mike och Zack. Alla tre har six-pack och skitsnygga. Killarna granskar mig och ler tokigt. Haha.
 Jag ska spela med Zack, Avril och Liam. I det andra laget spelar Niall, Mike, Chris och Emily. Sarah är "Avbrytare". Vi börjar spela och jag suger verkligen på det här.
THE BUCKET LIST FOR FOREVER
Efter matchen dricker vi coca cola och snackar. Jag tar tjejernas nummer och Zacks.
Klockan börjar närma sig 18.00 efter allt snack och vi har det sjukt kul. Vi bestämmer oss för att åka hem. Jag och Liam ska hem till Niall och äta middag. Jag säger hej då till alla och vi går till våra grejer och packar ihop allting. När vi går mot bilen är Liam lite snabbare, jag och niall är lite saktare och går bakom honom. Niall tar mig i handen när vi går och jag ler lite chockat. Jag gillar Niall. Han är så snäll. Vi går vidare till bilen och åker hem till Niall.
__________________________________________________________________________________________
Imorgon kommer två delar, första handlar om fortsättningen efter Stranden och den andra om Ashleys dejt. 
 
Puss o Kram xxxx

A Summer To Remember. - Del 18

Tidigare: -So sorry. Do you forgive me?
- Yes, i think so... But it is becouse i love you. Orden hugger i min mage. Vet inte varför. Men jag får ont i magen men blir ändå varm i hjärtat. Inte än. För tidigt.
- Aww, thanks babe!!!!!! nästan skriker jag och kysser honom. 
-Its okay. Do you want lunch? Frågar han och jag blir nästan lite chockad. Det här gick bättre en vad jag tänkt mig, trodde inte att han skulle förlåta mig såsnabbt.
____________________________________________________________________________________________
 
- Yes please. Svarar jag och vi går iväg mot köket. Där inne står det en skål med kyckling och sallad i.
- I have not succumbed, I'm doing it now. You can sit down.
- did you do it all yourself? So cute! Säger jag och fnissar lite. Jag sätter mig på en stol som står intill matbordet. Harry kommer med tallrikar och bestick. Han hämtar skålen, vatten och glas. 
- It looks delicious! Utbrister jag och Harry skrattar.
- Well, thank you. Han ler. Så himla fin. Jag tittar in i hans gröna ögon och säger.
- I know I only have caused problems and do apologize for that.
- I'm sorry too, I'm too boring.. Suckar Harry och jag blir nästan chockad. Igen. Han ber om ursäkt fast han är en av dom bästa på denna jord.
- no youre not boring! I wonder if we can start from the beginning. With everything. Maybe go on a first date. if you understand ... Säger jag och ler lite.
- Sure, sounds realy great. Do you wanna go on a date tomorrow night? Frågar han och jag kommer på att jag nästan inte har haft någon tid för Molly. Min Molly, som alltid har hjälpt mig igenom allt, till och med nu.
- Okay. Säger jag och ler Stort, kanske lite överdrivet stort. Harry flinar
Tumblr_inline_mgqy86hq6n1rrmia6_large
- Youre soooo cute.Säger Harry och flinar lite till. När vi ätit upp måste jag gå. Hem till Molly, hon behöver berätta en sak. Det var i alla fall det hon skrev på sms. Tror det inte är något viktigt, antagligen vill hon bara ha sällskap. Jag ställer mig upp och hjälper Harry med disken. Jag står och diskar den sista tallriken när känner två händer på min midja. Harry lyfter upp mig bakifrån och bär mig till vardagsrummet.
- You need to stop do that!!! Harry lägger mig ner i soffan och han lägger sig åvanpå mig. 
- Dont go, I've missed you. Säger han med ledsen min. Jag har lite skum av diskmedlet på handen och blöter ner hans näsa med skummet. Han kysser mig och börjar sedan kittla mig. 
- Stay here and i stop do it!. Säger han och jag skriker. 
-STOOOP, jag skrattar och knuffar ner honom från soffan. Men i fallet drar han med mig så att båda ligger på golvet. Jag lägger mig på honom och börjar kittla honom istället. Går inte så bra då han inte är kittlig. Båda fnittrar lite och jag kysser honom. 
- I need to go babe. But I will come back. Säger jag och blinkar med ena ögat.
- Yes, or I'll come for you! Can i drive you home? Frågar han och jag skrattar.
- its okay, I take the bus. Thanks anyway sweetie, Säger jag och skrattar.
Tumblr_m8bzoanebl1r7wdclo4_r1_250_large
- Bye, Säger jag och kramar om honom. Sedan kysser han mig.
- Bye sweetheart. Jag går ut och stänger dörren. Går till bussen. Fan! Jag har precis missat bussen, nästa kommer om en halvtimme, bara vänta antar jag.
 
Mollys Perspektiv:

Ashley har skrivit att hon är hemma om en timma beroende av busstider. Jag har skrivit med Niall hela dagen. Jag kan inte fatta, jag skriver med Niall från One Direction. Han hade frågat efter mitt nummer när vi var hemma hos Louis och sen i morse började han skriva med mig. Han är så himla fin, söt, snygg. Även om jag inte känner han så bra så vill jag lära känna honom, men inte pågrund av att han är med i One Direction. Okej bara liteee. Han frågar vad jag gör och vi skriver som man brukar, inget mer med det. Jag går in till köket och tar en macka. Mobilen vibrerar i fickan på mina jeans. Det är Niall : " do you want to do something with me and Liam tomorrow? We were supposed to go to the beach, please join us! xx" Jag känner ju inte dom så bra så varför inte visa mig halvnaken för dom! Haha skämta, men skulle faktiskt vara kul. "Hell Yeah! Of course. What time? xxx" Jag skickar det och äter sedan upp min macka. Jag tittar lite runt på twitter och sedan ringer det på dörren. Ash!
Jag springer och öppnar.
- Jag ska till stranden med Niall och Liam imorgon!!! IIIHHH!! fnittrar jag.
- Lol, haha ta det lugnt. Vet du vad? Harry förlät mig och vi hade jättetrevligt. Bästa dagen ever alltså!  skriker Ashley och vi går mot soffan och sätter oss. Sedan fortsätter Ash, " Jag och Harry har bestämt att vi ska börja på nytt och vi ska ut på en första dejt igen. Hehe, roligt! Du ska träffa Niall och Liam imorgon och jag ska på dejt med Harry, fan vad kul!!" Vi fnittrar och pratar en stund men bestämmer oss sedan för att gå ner till starbucks och köpa en kaffe. Vi bor granne med fucking starbucks. Så bäst!
___________________________________________________________________________________________
FÖRLÅT!!!! Jag suger asså...Dålig uppdatering...  Men ni måste kommentera, då kommer det delar. Eftersom nästan ingen kommenterar är det tråkigt att skriva! Jag vill inte lixom känna mig tvungen till att skriva, men det blir mycket roligare med kommentarer och ett stort tack till alla som kommenterar, en puss till er!! ;) 
 
Någon har klagat på att det är Engelsk text och jag skriver det för att jag tycker att det blir mer verkligt. Fast för mig tar det längre tid med Engelsk text så snälla tyck till så kan jag ändra om det nu är så att ni vill ha svenska. 
Kram xx

A Summer To Remember. - Del 17

Tidigare: 
- We fix this together.
- Come on, we drive to Harrys house. We fix this together. Säger Zayn och ler. Jag tar på mig mina converse och vi åker hem till Harry. När vi är utanför hans hus plingar vi på. Tillsamans. Jag har en känsla av att det här inte går bra. 
____________________________________________________________________________________________
 
Jag hör steg närma sig och ljudet från ringklockan sakta försvinna. Jag är nervös. Aldrig varit såhär, jag gillar Harry men ändå kysser jag Zayn. Jag hör hur någon låser upp och hantaget rycks ner. Dörren öppnas och där står såklart Harry. Han öppnade med ett leende men som nu är borta.
- What do you want? Frågar Harry och tittar på mig och sedan på Zayn.
- Please we are so sorry bro. I love you, and i love Perrie. Im so sorry, it was my fault. Säger Zayn och tittar på Harry.
- but why did you do that? svarar Harry.
- You have a beautiful girlfriend, and she was so sad and i dont know... can you ever forgive me? Frågar Zayn
- She is not my girlfriend... Säger Harry tyst.
- Yes she is! Please... Fortsätter Zayn. Jag står som en stel jag vet inte vad men pinsamt är det. Jag får som ett ryck, Jag puttar in Harry som står vid dörren så att han rammlar in i hallen. Jag går in och stänger dörren. Zayn står kvar där ute. Harry ligger ner på golvet tvärs över mattan. Jag sätter mig på hans mage och håller i hans händer så att dom ligger mot golvet och så att han inte kan göra något. Jag böjer mig ner och kysser honom.
- Ha! So sorry but you were so hot and im so sorry for The-Zayn-Thing. I think im in love with you. And i know you are in love with me too. I know it! Please. Sorry. Jag han nickar bara helt stumt.
- Yes, i think so. But I'm jealous...
- I know, im so sorry. I love you. Jag fattar inte att jag själv säger dom där orden. Jag känner honom inte så bra för att kunna älska honom. Men jag säger det för att få honom att förlåta mig.
- It was Zayn and, like i said. I love you. Stop, please forgive me. Fortsätter jag. kysser honom igen och den här gången kysser han mig tillbaka. Den blir mer passionerad. Jag släpper taget om hans händer och drar mina fingrar längs hans hår. Det plingar på dörren och jag kommer ihåg Zayn. Jag ställer mig upp och rättar till min topp som åkt upp lite. Öppnar dörren och går ut till Zayn. Jag stänger dörren och säger till Zayn:
- He forgives me. Please, go home. We can do this but I want him to trust me. I need to fix this myself. Please. 
- okay, i call you. God bye then. 
- Thanks, god bye. Säger jag och Zayn går mot sin bil. Jag går in till Harry och kramar honom.
-So sorry. Do you forgive me?
- Yes, i think so... But it is becouse i love you. Orden hugger i min mage. Vet inte varför. Men jag får ont i magen men blir ändå varm i hjärtat. Inte än. För tidigt.
- Aww, thanks babe!!!!!! nästan skriker jag och kysser honom. 
-Its okay. Do you want lunch? Frågar han och jag blir nästan lite chockad. Det här gick bättre en vad jag tänkt mig, trodde inte att han skulle förlåta mig så snabbt.
__________________________________________________________________________________________
Asså herregud förlåt!! Jag var tvungen att göra en sak... Som tog några timmar och jag sa 21.00 men det blev 22.20 Sååå himla ledsen. Plus att det här är den minsta delen ever.... och sämsta....
 
Puss och kram ändå.. :* xx
 

A Summer To Remember. - Del 16

Tidigare: 
- No, I'm lying to myself, i love Harry. I dont like you. Stop. Han böjer sig fram och försöker kyssa mig, jag besvarar kyssen som är hellt underbar. Han är bra på att kyssas. Luuungt.
- No, I did not see that!!! Skriker Harry som jag nu ser står i dörröppningen.
- I HATE MY SELF! skriker jag och börjar gråta Harry går där ifrån och smäller i dörrar. Jag tittar på Zayn som försöker krama mig. 
- Fuck! Whyyyyy me?! Skriker jag. Zayn kramar om mig och nu ser jag att alla står i dörröppningen. 
-Vad hände Ash?
____________________________________________________________________________________________
- You love Perrie, why did you do that? Säger jag och tittar in i hans ögon.
- I dont know... Im so sorry Ashley. So sorry. Svarar Zayn fast det var inte det jag ville ha som svar.
- Thank you, Harry hates me now. Jag tittar mot dörröppningen och där står Molly. Hon ser att jag tittat upp på henne och springer mot mig.
- Varför gjorde du så? Jag trodde du ville vara med Harry inte Zayn. Säger hon och  nu är det hon som kramar om mig. 
- Han kysste mig, jag vet inte varför jag inte sa emot. Jag kan inte säga nej, där har vi problemet. Säger jag.
-I'll go looking for Harry, I'm so sorry. Säger Zayn igen och går där ifrån. Dom andra hade också gått efter Harry.
- Gumman. Han förlåter dig säkert. Ni är inte äns ett par än och ni har bara kyssts några gånger. I alla fall vad du har sagt till mig. Säger Molly och blinkar med ena ögat.
- Det här är inget att skämta om. Jag tänker inte gråta något mer. Det här är mitt egna fel. inte hans.
- Förlåt men han är säkert kär i dig och tog det ganska hårt men jag lovar att han kommer att förlåta dig. Lita på mig. Du skulle väll bli ledsen om du såg Harry kyssa mig? Det är ju samma sak. Harry ser det som sin bästa kompis Zayn kysser Ashley, hans tjej. Du fattar va?
- Ja... Jag önskar bara att jag sagt ifrån.. Men gjort är gjort. Jag måste hem... och det är nu. Jag vill hem. Säger jag och försöker hålla tårarna borta
- Okej men Harry skjutsade hit oss, ska jag ringa en taxi? Frågar Molly och jag nickar. " Du kanske borde prata med Harry, du kan inte bara dra. Det skulle vara ännu dåligare av dig. Gå och prata med honom du" Fortsätter Molly. Hon har rätt det kanske jag borde göra. Fast jag vet inte om jag vågar. Jag skulle ha sprungit efter honom på direkten. Alltid jag. Ååå
- Okej jag går och pratar med honom.,
 
Jag ställer mig upp och går ut ur rummet. När jag kommer ut ser jag att alla sitter i soffan och tittar på Zayn som ringer någon. 
- Were is Harry? Frågar jag lite snyftande.
- He went home. He went to the car. Now we are waiting for him to answer the phone. How could you do that? He really likes you! Säger Liam besviket.
- It's my fault, it's not her fault. I did it. Säger Zayn som försvar.
- Oh, stop.. Jag går in till sovrummet igen och tar tag i Molly och drar henne emot hallen.
- Vi ska hem nu, då menar jag nu. Brister jag ut.
- Okej, ta det lungt. Jag tar på mig mina skor och går ut med Molly i hack i häl. Hon hade precis beställt taxi. Jag tar upp min mobil och ringer Harry. Några signaler går fram men sen tutar det upptaget. åh, jag bestämmer mig för att skicka ett sms.
Im so sorry, it was Zayn. I realy like you Harry. Please call me! xx Love Ashley" Molly hade rätt, vi är inte officiellt ihop men ändå. Jag tänker inte låta honom gå. Never. Jag sjunker ner på trottoaren och sätter mig på vägen. Jag bryr mig inte om hur jag kommer se ut i röven när jag går härifrån, det jag bryr mig om är att jag gjorde fel. Stort fel. Jag provar att ringa igen. Nu tjuter det upptaget på direkten. 
Tumblr_m2mzdzkdgu1rneryto1_500_large
Jag pallar inte. När allt började bli bra igen. Igen. Alltid något som kommer ivägen för mig. 
 
- Så, taxin är här nu. Vi hoppar in och vi sitter tysta hela vägen hem. När vi kommer upp säger Molly:
- Allt kommer bli bättre. Jag säger det ofta men du vet att det är sant. God natt nu hjärtat, vill du att jag ska sova hos dig? Jag nickar utan att säga något och vi går och lägger oss på direkten. Molly tar bort sitt smink och borstar tänderna. Jag orkar inte så jag ligger i sängen i Harrys tshirt som jag inte gav tillbaka när jag sov över där. Molly kommer och lägger sig brevid mig.
- Du vet väll att du är bäst? Frågar jag henne och hon ler. Vi ligger ansikte mot ansikte.
- Ja det vet jag, god natt nu bästa vän. Jag är här. Han förlåter dig. Säger hon lugnande och ler. Han förlåter mig. Det kan man ju hoppas på. Jag känner att mina ögonlock blir tunga och jag somnar.
*
*
Jag vaknar av att det plingar på dörren. Jag märker att Molly inte ligger brevid mig och jag bestämmer mig för att gå upp. Först går jag in i köket för att se om Molly är där men det är hon inte. Det ligger en lapp på köksön. Jag tar upp den och läser: " Jag går ut på en promenad, kände för det. Finns nästan inget att äta till frukost så jag köper det också, puss xx". Okej vem är det som ringer på dörren? Har hon låst ut sig själv eller? Jag skrattar för mig själv. Med ett leende går jag mot dörren och låser upp. Där står ingen mindre än självaste Zayn Malik. Mitt leende dör snabbt och jag kommer ihåg vad som hände dagen innan.
- Hi.. Säger jag utan att titta in i hans ögon. Jag tittar ner på mina fötter.
- Look at me. Im realy sorry, i cant sleep. I cant eat. I cant do anything before i fixt this. Do you understand? Säger han och tittar på mig. " Sorry, Hi."
- Have you told Perrie? Frågar jag och tittar på han oroligt. Nej, Perrie. Min vän. Fan.
- No, but i have to soon. I dont know what to do. Please can we do this together? Like friends? Please Ashley.
Frågar han. Jag vet inte, helt ärligt. Nej, jag vill inte vara vän med honom. Jag vill inte ha någonting med honom att göra efter det han gjorde mot både Perrie, mig och Harry. Visst jag kysste honom tillbaka men det är inte samma sak. Jag vill inte vara vän med honom.
- Okay. Säger jag helt otippat och ler ett fakesmile.
- Thanks Ash! Säger han och försöker krama mig.
- My name is Ashley and we should probably not hug each other. Okay? Säger jag.
- Okay, thanks anyway Ashley.
- We fix this together.
- Come on, we drive to Harrys house. We fix this together. Säger Zayn och ler. Jag tar på mig mina converse och vi åker hem till Harry. När vi är utanför hans hus plingar vi på. Tillsamans. Jag har en känsla av att det här inte går bra. 
_________________________________________________________________________________________
Sådär, förlåt för sen del. Men det ska jag igentligen inte be om ursäkt för. Dåligt med kommentarer. Snälla kommentera vad ni tycker och vad ni vill ska hända. 
 
Puss o Kram xx

A Summer To Remember. - Del 15


Tidigare: 
- I like you, Ashley. Jag böjer mig fram, detsamma gör hon. Våra läppar möts, jag lägger mina händer runt hennes midja och hon lägger sina händer runt min nacke. Hon Avslutar kyssen och tittar in i mina ögon. Sedan vänder hon sig om, sliter upp portdörren och springer upp.
- Oh shit! What have i done!!! Skriker jag ut i Londons mörker. Jag kan följa stegen hon tar upp för trapporna. Det är fönster på varje plan. När hon är utan för sin dörr sjunker hon ihop på golvet och gråter. Nej, vad har jag gjort?!
Jag har förstört våran vänskap. Jag har gjort fel mot Perrie. Inget av det var rätt..
_________________________________________________________________________________________
 Ashleys perspektiv:

Molly hade rätt, jag är en fucking jälva player. Zayn med. Vafan, han och Harry är bästa vänner. Okej, Zayn är sjukt snygg men han har redan en snygg tjej. Jag sprang där ifrån för att det inte var rätt mot Harry. Jag sitter här utanför dörren till lägenheten och gråter för att det inte är rätt mot Harry. Jag gillar Zayn. Jag gillar Harry. Dom är bästa vänner. Fuuuck. Måste till Molly. Jag ställer mig upp och tittar ut genom fönstret i trappuppgången. Jag ser att Zayn är kvar där nere. Han stampar i marken och drar i sitt hår. Han ser inte glad ut. Det kan jag se, han går in i sin bil och åker iväg. Pallar inte det här. Jag går sakta in i lägenheten.
- Molly? Säger jag snyfftande. Hon kommer ut i hallen och när hon ser mig utbrister hon:
- ASH!!! Gumman! Vad har hänt? Hon springer fram till mig och kramar om mig.
- Zayn kysste mig. Jag kysste Zayn. Svarar jag och tårarna rinner för fullt.
-Kom gumman, sätt dig i soffan så kommer jag. Ska bara göra te. Du behöver prata och jag finns här. Alltid. Okej?
-Okej.. Mummlar jag fram och hasar mig mot soffan.
 
Molly kommer in med te och papper. Hon ger mig en kopp och sätter sig ner brevid mig. Sedan tar hon upp fjärrkontrollen och stänger av teven.
- Berätta, allt.
- Asså vad ska jag säga..... Jag skulle säga hejdå och så lixom... Han kysste mig och jag stoppade honom inte... Jag gillar honom.... Inte rätt mot Harry, Gillar honom också. Vad ska jag göra?! Tjuter jag... Jag lägger huvudet på Mollys axel och hon börjar att babbla.
- Oj men hjärtat. Om du vill ha Harry kvar så får du väll skriva till Zayn att det var ett misstag. Det blir svårare om du vill ha Zayn... säger hon och klappar mig på huvudet. Som mamma alltid brukade göra. Saknar henne sjukt mycket. Mamma förstod allt. Det piper till i min mobil och jag tar upp den fort. Ett sms från Zayn 
"Sorry, that was not supposed to happen. It was a mistake. I like you, and now I've ruined our friendship. I think we need to talk xx Zayn" Han hade antagligen rätt. Han har försört vår vänskap. Hur ska jag kunna klara av att vara med Harry efter det här. 
- Vad stod det? Frågar Molly oroligt.
- Han skrev att det var ett misstag och att vi behöver snacka.
- Jag tror att den du behöver snacka med är Harry. Om du pratar med honom så kanske du inser att han är den rätta. Och nu menar jag inte att du ska berätta om det som hände. Utan bara prata över mobilen. Ring han. Säger Molly förstående.
- Okej, jag ska nog det. Tack världens bästa vän. Säger jag och pussar henne.
- Det där får Harry faktiskt tåla. Vi är ju gifta. Säger jag och ler svagt sedan går jag in på mitt rum och ringer Harry.
- Hello? Svarar han.
- Hi! Säger jag överdrivet glatt för att han inte ska mistänka något.
- Oh hi sweetie! How are you? Frågar han.
- not good, i miss you ofcourse.
- Haha miss you to babe, im free from the rest of the summer now so...  do you Want to join me and the guys home at Louis tomorrow? Bring Molly with you! Säger han glatt.
- Okay sounds great! 
- yay good! Oh must go, Zayn is calling. Bye babe.
- eh bye. säger jag och lägger på. Hoppas inte han berättar. Då är jag död. Okej då, jag och Harry är inte officiellt ett par men jag gillar honom och det är han jag ska vara med, så är det bara. Jag går ut till Molly och vi tittar på någon skitfilm som vi sedan somnar till.
*
*
Jag sitter i  bilen med Harry bredvid mig, Molly sitter bak i bilen och typ skriker över att hon sitter i samma bil som Harry Styles. Hon skriker skriker inte utan jag ser att hon gör det innombords. Hon är sjukt glad.
- Omg Harry i love your voice. Säger hon typ hundra gången i minuten. 
-Why are you so quiet, frågar Harry och tittar på mig medans han kör.
- Thinking about you. Säger jag och blinkar med ena ögat. Han skrattar och stannar bilen. Vi går upp till lägenheten där Louis bor och vi går in utan att knacka.
-Why do not you knock? Frågar Molly och ser ut att spricka av nervositet.
-We have a rule that you just go in without knocking. Säger Harry och blinkar med ena ögat. Vi går in till dom andra och den första jag ser är Zayn, jag kom på att jag aldrig svarade på hans sms. Men det spelar ingen roll Harry är den jag gillar. Jag möter Zayns blick och tar tag i Harrys hand och drar honom intill mig och kysser honom. Vet inte varför men det kändes rätt. Zayn kanske ser att det är Harry jag vill ha. Harry besvarar kyssen och den blir passionerad. Hans tunga leker med min och jag hör ett:
-Awwwww, då rycks vi tillbaka till verkligheten. Jag känner hur mina kinder blir röda och jag hällsar på alla. När jag kommer till Zayn så stannar jag.
-Why did not you answer the message?
- I saw it. And yes we need too talk...Svarar jag utan att titta in i hans vackra ögon.
- come. Säger han och drar med mig in i ett rum. Det är ett sovrum och jag förstår att det är Louis. Jag sätter mig ner på sängen och Zayn sätter sig ner bredvid mig. Han tittar upp på mig.
- I realy love Perrie.
- And i like Harry. So..? Säger jag
- Can we be friends?Frågar han och försöker le.
- No Zayn, i dont think so. You kissed me... and friends wont do that! Jag viskar lite för att ingen där ute ska höra.
- I know but you kissed me back. im so sorry but you were so beautiful. Svarar han viskande
-So I'm not beautiful now? Thanks for that. I do not like you.
- Yes you do. I know that. nu viskar han i mitt öra. Jag ryser till. Okej jag gillar honom. Jag får fjärilar i magen och rodnar.
- You blush.
- I know! Säger jag högt. " I dont want too. Yes i like you but i like Harry more." Nu är jag till och med osäker på det.
- No, I'm lying to myself, i love Harry. I dont like you. Stop. Han böjer sig fram och försöker kyssa mig, jag besvarar kyssen som är hellt underbar. Han är bra på att kyssas. Luuungt.
Tumblr_mglcdlrfd51rg6jnxo1_500_large
- No, I did not see that!!! Skriker Harry som jag nu ser står i dörröppningen.
- I HATE MY SELF! skriker jag och börjar gråta Harry går där ifrån och smäller i dörrar. Jag tittar på Zayn som försöker krama mig. 
- Fuck! Whyyyyy me?! Skriker jag. Zayn kramar om mig och nu ser jag att alla står i dörröppningen. 
-Vad hände Ash?
__________________________________________________________________________________________ Hehe, förlåt men allt kan ju inte vara perfekt. Kommenteraaa! Vill veta vad jag kan ändra på och sånt! Kommer del imorgon,
 
Puss o Kram
 
 
 

A Summer To Remember. - Del 14

Tidigare: 
- Do you have job today? Frågar jag Harry
- Yes, im so sorry. But after today we are almost free from the rest of the summer.
- Sounds great!
- Yea, but we have some concerts too but thats so fun! Should i drive you home now? I have too leave soon,so sorry...
- It is ok! I have to go home to Molly anyway!
_____________________________________________________________________________________
 
Vi sitter i bilen och Harry kör som vanligt. Det ringer ifrån min mobil och jag tar upp den och ser att det är Pia. Vad vill hon mig? Jag svarar.
- Hej. 
- Hej Ashley! Går allt bra? Hoppas det. Jag hade tänkt mig att du får bo där och så tills du fyller 18 då får du väll börja jobba eller jag vet inte. Hoppas det låter bra, jag kan ju inte försörja dig hela livet förstår du väll?
- Mm, okej. Jag måste gå nu hejdå. Säger jag bara och lägger på.
-Who was it? Frågar Harry
- Pia, nothing important. Svarar jag och ser att vi börjar närma oss min lägenhet.
- Bye, see you soon.
- See ya. Säger jag och böjer mig fram och ger honom en puss på munnen. Sedan går jag upp till lägenheten och låser upp. När jag kommer in i vardagsrummet ser jag Molly ligger i soffan och tittar på någon film.
-Hej, säger jag och sätter mig brevid henne.
-OMFG, sluta skrämmas! Hej!!! Skriker Molly.
-Haha förlåt då. Säger jag och kramar om henne.
- GISSA VAD!!? Skriker hon galet.
- Vet inte, vad? Och sluta skrik!
- Jag träffade Zayn Malik idag! Asså fattar du? Zayn Malik! Skriker hon och fangirlar.
Tumblr_makd19wmja1rg6dn6o1_500_large
- Va? När?
- Asså han var här för typ en timma sen och frågade efter dig men asså jag döööör han är sååååå snygg!
- Asså klockan 11.00? Vad gör han här så tidigt? Aja bäst att ringa honom, sa han varför han var här?Frågar jag, lixom varför skulle han vilja mig något om han bara kan smsa?
- Han ville bara ta en fika. Tyyp. Men fattar du? Jag fick träffa honom!!
- Jaja... Jag ska bara gå och ringa honom, tjoo. Jag springer in på mitt rum och slänger mig på sängen. Letar upp hans nummer och ringer. Han svarar efter några pip.
- Hi! Säger han glatt.
- Hei! Molly told me that you had been here, why?
- I just wanted to meet you. But I'm at work now, do you want to meet  me after? At five i think.
- Aha okay, sure! Why not! Säger jag glatt. Varför inte träffa honom? Han är ju sjukt snäll och en bra vän. Skulle vara kul.
-I miss Josh and the boys. Can not everyone do something sometime? Frågar jag, saknar faktiskt Josh. Såg han senast när han hjälpte mig och Molly.
- Yes ofcourse! But i have to go now. Bye sweetie! Säger Zayn och lägger på.
 
Jag går ut till Molly som ligger kvar i soffan. 
- Du måste träffa dom andra killarna någon dag också! Tänk dig, du och jag plus killarna. One Direction. Bästa gänget asså! Btw Zayn frågade om jag ville hitta på något med honom efter dom hade jobbad klart. Ja sa ja och han hämtar mig klockan 17.00. Förklarar jag och Molly bara lägger handen på sin panna och suckar. 
- Players in tha house. typ bara någon vecka har gått sedan Ty och du har redan två. Suck. Säger hon och skrattar.
-Sluta!! Vi är faktiskt väldigt bra vänner, jag lovar. Vadå bara för att jag  bor med dig, är vi tillsammans då eller?
- Ja vi är faktiskt gifta. Säger hon och skrattar som en galning. Vi diskuterar det ett tag och vi tittar på flera filmer. Jag ser faktiskt Zayn som en av mina vänner, han har ju lixom Perrie och jag vet att han älskar henne mer än allt. Man kan faktiskt ha vänner som är killar. Det plingar på dörren och jag tittar på klockan. 17.05 ojoj visste inte att klockan var så mycket. Jag hade inte tänkt att fixa mig för att han skulle komma men jag hade i alla fall hunnit byta kläder. Jag har på mig ett vitt linne med blommig kofta över och jeans. Jag går för att öppna dörren och möts av en glad Zayn.
- Hi, Sorry I'm late. Säger han och kramar mig.
- No problem. Säger jag och sätter på mig mina rosa converse.
-Lets go then. Säger jag och stänger dörren efter mig.
- Shall we go to a cafe? Frågar Zayn när vi står nere på trottoaren.
- Yes. 
Vi går längs Londons gator och pratar. Vi går förbi många cafen men inget passar oss. Vi ska ha något speciellt cafe hade vi bestämt. Vi hittar ett mystiskt cafe med mycket levande ljus och typ spakännsla där inne. Vi går in men vi vet inte varför. Alla bord är upptagna utom ett bord lite längre in i lokalen. Där är det två soffor och ett bord  i mellan sofforna. Vi slår oss ner och jag skrattar till när jag ser Zayns tröjja med citatet " I love stockholm".
-What? Säger Zayn och börjar skratta när han ser att jag stirrar på hans tröja. 
-Aww. Skrattar jag. Vi beställer det vi vill ha och fortsätter prata. Det var riktigt trevligt.
Tumblr_mgi44cylkt1re60weo1_400_large
Zayns perspektiv:

Vi får det vi beställt och jag bjuder. Hon är riktigt trevlig och vi har roligt. Skitsnygg  också. Jag vet att jag inte får tänka så men alla i denna världen skulle nog hålla med mig om dom satt här jag sitter nu. Hon har så himla fina ögon och vilken kropp hon har. Sluta Zayn! Tänk på Perrie. Jag älskar henne mer än allt och jag tycker inte samma om Ashley, man får väll tycka att någon annan är snygg?
- It tastes really good! Säger Ashley och ler. Hennes leende. Omg.
- Yeah!. Vi äter upp det sista och jag säger.
-Shall we go?
- Yea, okay! Svarar hon och jag betalar. Sedan går vi den långa vägen hem och pratar medans. Jag visste inte att vi hade gått så långt men så är det. Hon stannar när vi kommit fram till sin port och vänder sig om mot mig. Hon kramar mig och säger.
-Thank you Zayn, it was realy fun.
- No thank you! Säger jag och sedan blir det tyst. Vi står och tittar in i varandras ögon.
- I like you, Ashley. Jag böjer mig fram, detsamma gör hon. Våra läppar möts, jag lägger mina händer runt hennes midja och hon lägger sina händer runt min nacke. Hon Avslutar kyssen och tittar in i mina ögon. Sedan vänder hon sig om, sliter upp portdörren och springer upp.
- Oh shit! What have i done!!! Skriker jag ut i Londons mörker. Jag kan följa stegen hon tar upp för trapporna. Det är fönster på varje plan. När hon är utan för sin dörr sjunker hon ihop på golvet och gråter. Nej, vad har jag gjort?!
Jag har förstört våran vänskap. Jag har gjort fel mot Perrie. Inget av det var rätt..
_______________________________________________________________________________
Oj, vad hände där? Tycker ni att jag är dålig? Nu fick ni en del och jag lovar att det kommer en till del idag! Jag har sagt så mycket men nu lovar jag. Nu är jag tillbaka hos mamma och kan skriva normalt och oftare.
Nu får ni kommentera lite! Ganska dåligt med det, jag ser att folk går in så snälla kommentera. Då får ni fler delar.
 
Puss o Kram xx

A Summer To Remember. Del- 13

Tumblr_me7gsdh8in1regjl1o1_500_largeTumblr_mghyku72pc1qmwwqpo1_500_large
Our Love For robsten ...Twitter / Home
Tidigare: 
- Yes but im to tired to go.. säger jag men då ställer sig Harry upp och bär upp mig.
- No Harryy, säger jag och fnissar.
-Yes Harry, säger han och går till sitt sovrum och lägger mig i hans säng.
- Goodnight. Säger han och pussar mig på pannan. Sen går han ut och jag somnar på direkten...
__________________________________________________________________________________________
Jag vaknar av att något låter. Jag öppnar ögonen och ser då att jag är i Harrys säng. Juste han bar upp mig hit igår, Jag sätter mig går ur sängen. Mina kläder ligger bredvid sängen och jag lånade en tshirt av honom som jag sov i igår. Jag kommer ut ur rummet och går sedan längs en liten korridor. Jag följer ljudet. Jag går och hittar sedan Harry stå och göra frukost i köket.
- Oh hi! Säger Harry glatt när han får syn på mig. Han håller på att göra pankakor. Jag går fram till honom så vi står sida vid sida.
- Morning. Säger jag och gäspar.
- Tired? Frågar han gulligt och drar in mig i hans famn. 
- Yes, i love your bed. Han släpper mig och lägger sina händer på mina höfter och kysser mig mjukt. Sen bär han upp mig så att jag sitter på diskbänken eller vad man nu kan kalla det. Han kysser mig igen och fortsätter sedan med pannkakorna. Han tar fram tillbehör och gör i ordning. Han skär låss en bit pannkaka och tar lite sylt på sedan för den mot min mun. Jag äter upp det snabbt. 
- Is it ok?
- YUMMY, do you have more? Säger jag och han skrattar.
-Ofc! Come over here. Säger han och sätter sig på en stol brevid matbordet
- Yeey. fnissar jag och hoppar ner från diskbänken och sedan går jag och slår mig ner vid matbordet.
vi äter och det är jätte gott.
- Do you have job today? Frågar jag Harry
- Yes, im so sorry. But after today we are almost free from the rest of the summer.
- Sounds great!
- Yea, but we have some concerts too but thats so fun! Should i drive you home now? I have too leave soon,so sorry...
- It is ok! I have to go home to Molly anyway!
___________________________________________________________________________________________
Asså nu är det såhär att jag hade skrivit en skitlång del som förlåt men sen råkade jag klicka och vips så var allt borta!!! Orkade inte skriva om hela så här har ni lite, kommer resten imorgon. Kan ni fatta hur irriterande? Ååå så himla ledsen
 
Kommentera!! Puss o Kram xx

A Summer To Remember. Del- 12

Tumblr_mgifx7e5gm1s2xpkxo1_500_large
Tidigare:
-What are you doing with Harry? Let him be! You are anyway so ugly and disgusting. He is mine!
- Oh please shut up! What the hell have I done? I am their friend and I'm not together with one of them so stop it. Fuck you! 
Harry kommer springande emot oss.
- What happens?
___________________________________________________________________________________________
Harrys perspektiv:

När jag hämtat nycklarna till bilen ser jag Ashley stå och skrika mot en tjej och ser inte direkt glad ut. Jag börjar springa mot dom, det har blivit mörkt ute så jag ser inte riktigt vem hon skriker till. När jag närmar mig dom ser jag att det är en tjej i Ashleys ålder, om inte yngre.
- What happens? Frågar jag andfått men ändå oroligt.
-Nothing.. Säger Ashley ledsamt. Jag lägger armen runt om henne och kramar henne.
- Omfg it is you! Harry Styles!!! Skriker tjejen. 
- Yes i am, and if you touch her it will probably not be fun for you. Säger jag och kramar om Ashley hårdare.
-Okay.. Säger hon och går sin väg
- What did she say? Frågar jag och tittar ner på Ashley och in i hennes vackra ögon.
-She wanted me to leave you alone..
- please don´t do that. Säger jag och pussar henne på pannan.
- Okay, säger hon och ler.
 
Vi går till min favoritresturang. Vi äter det vi beställer och pratar förfullt. Det är riktigt trevligt. Jag tror jag är kär i den här tjejen. Hon är så cool. Så bra. Hon har en egen personlighet som jag aldrig har sätt förut. Jag gillar henne riktigt mycket. Det börjar ringa på min mobil. Varför just nu? Undrar jag och tar upp mobilen och ser att det är Paul. 
-Excuse me, it is Paul..
- Its okay. Säger hon och ler. Jag svarar.
- Hi? What is it? I have my day off today!
- I know but you have come.You must sign some papers before tomorrow! 
- But...
- Come on! Säger han och lägger på, jag suckar.
- I have to go.. But you can come with me if you want? I'll sign some papers then I'm back home.
- Sure..
- Im so sorry! Säger jag och suckar än en gång.
-It is okay! It is your job.. Säger hon och ler. Jag betalar och vi börjar gå mot bilen igen. Jag öppnar dörren åt Henne och skyndar mig runt bilen till min dörr. Jag kör till vår studio. När vi är framme går vi in. Där ser jag en bunt med papper och Paul.
- Whyyyyy? Gnäller jag och stirrar på Paul.
-It is your job. Säger Ashley och blinkar.
Jag sätter mig ner och börjar skriva på alla papperen medans Ashley sitter och skrattar och pratar. 
- Hahahaha, you are so cute! Skrattar hon och jag ler.
- Because I do my job? Säger jag och ler.
- Yeeaaa! När vi är klara går vi till bilen igen. Det tog ungefär en halvtimme och nu är klockan 20.30
-Should i drive you home or do you want to come over to me? Frågar jag när vi sitter i bilen.
-We can go to your home. Säger hon och jag ler av lättnad. Precis det jag ville.
-Okay. Säger jag och börjar köra
*
*
Ashleys perspektiv:

Jag sitter i Harrys soffa och tittar på film. Jag ligger som vanligt i Harrys famn.
- Can I sleep over here? I can not go home, im too tired.. mummlar jag mot Harrys bröstkorg.
-Okay, I sleep on the sofa and you in my bed? Frågar Harry.
- Yes but im to tired to go.. säger jag men då ställer sig Harry upp och bär upp mig.
- No Harryy, säger jag och fnissar.
-Yes Harry, säger han och går till sitt sovrum och lägger mig i hans säng.
- Goodnight. Säger han och pussar mig på pannan. Sen går han ut och jag somnar på direkten
_________________________________________________________________________________________
kort del, alltså förlååååt för den dåliga uppdateringen!!! Men Det kommer att bli bättre. Jag lovar! Det kommer en till ikväll som förlåt. Är hos pappa över helgen (Är inte här ofta) Så jag kan inte göra mitt bästa med bilder och så. Plus att jag är sjuk och har feber just nu. Sorry
 
Glöm inte att Zayn fyller år idag, GRATTTIS ZAYN XXX

A Summer To Remember. - Del 11

                                       
Tidigare: 
När jag gick ner till närbutiken stirrade nästan alla tjejer som gick förbi. Jag undrade varför tills jag hörde vad alla som pekade viskade.
- Det är hon som hänger med One Direction, typ ihop med någon.
Oh nej, nu får man säkert massa hat också. Pallar inte... Tur att dom inte vet något om mig och Harrys kyss, då hade dom fått spel. Jag ser massa sura miner och går in i butiken. Tar fil och betalar, sen springer jag hem.
_________________________________________________________________________________________
 
- Molly här har du din fucking fil. Säger jag och en tår rinner ner längs min kind. Hon tar den och säger tack. Först då ser hon min tår.
- Ash! Vad har hänt?! Säger hon chockat.
- Nej inget, jätte många tjejer gav mig hatblickar och stirrade. Dom har sätt bilder med mig och killarna. Fuck this shit! Orkar inte, nu kommer alla tjejer i hela världen att hata mig och jag pallar inte sånt nu efter allt...
- Men gumman, inte alla tjejer. Du har alltid mig hjärtat. Det blir bättre, sa dom något till dig?
-Nej men du fattar inte. Jag vill inte bli någon jäkla tjej som tar deras killar. Skulle inte göra något om man blev kändis du vet. Men hällre det än att alla hatar en. Tur att jag inte vart inne på twitter på ett tag. Men en sak dom tror är att jag är ihop med någon av killarna, vilket jag inte är! Bajskorv... Säger jag och ruffsar till mitt hår.
- Jag förstår visst hjärtat! Alla hatar nog inte dig? Dom kan inte hata dig för dom vet inte vem du är, dom har bara sätt bilder. Ring Harry och be han att komma hit. Så kan du snacka med honom. Jag lovar att det hjälper. Jag går ut medans. Jag behöver shoppa lite..Säger hon och ler mot mig.
- Okej... Du kanske har rätt. Jag ringer Harry på direkten, så går du eller?
- Herregud, ta det lungt tjejen. Ska man få äta upp nu när du ändå köpt? 
-Jaja.. Säger jag stöttigt. Vet inte varför men är inte på något bra humör direkt. Bara lite småsur på livet.
 
När hon har ätit färdigt och fixat sig går hon ut på stan och jag ringer Harry. Han svarar nästan direkt och jag blir förvånad över hur snabbt han svarar.
- Hello sweetheart! Säger Harry glatt.
-Hi... Säger jag mindre glatt.
- Are you ok? Frågar han och låter orolig.
- yes but.. Some girls saw me today and everyone started pointing at me and gave me the sour faces. Can you come over? I think we need to talk ...
- Yes ofcourse! One minute, but I'm in starbucks and drink coffee. You might want to come here, or I'll come to your home? Frågar Harry
- No, please come. I Want to talk undisturbed ( ostört ). säger jag. Vi lägger på strax efter och jag går och fixar till mig lite efter det att jag gråtit. Jag har bara på mig mjukisbyxor och ett linne. Jaja, skit i det.
 
Det knackar på dörren och jag öppnar. Där står snygga Harry. Omg, fjärilarna i magen kommer tillbaka och jag kramar honom. 
- Im so sorry for how i look... Säger jag när vi slutat att kramas. Harry sätter säg i soffan och jag hämtar te. Jag ger honom sin kopp och jag tar min och sätter mig i fosterställning i soffan.
- Everyone hates me now. I dont want it too be like this. I have been through so much and I can not take it. säger jag och suckar.
- i can not handle it. Maybe's best if I do not see you any more.
- No dont say that! I want to be with you. You make me happy. They should not be allowed to decide who i'm gonna be with and who I shouldn't be with. I like you verry mutch Ashley!
- You are right. it sucks. But we can not do something, they hate me! And i dont like it, you know.
- They have to listen to me. I'll talk to them in any way.
 
Tumblr_mgd178ffb61rjzx2ko1_500_large
-And i must go now, we are going out today you know. Dont worry about the fans. I like you and it's the only thing that matters. säger han och reser sig upp. Han håller fram sin hand och drar upp mig. Han böjer sig fram och pussar mig på munnen. Sedan går han sin väg. 
 
Molly hjälper mig att fixa mig inför kvällen. Jag har på mig en klänning som jag själv tycker är rätt så sexig och Molly sminkar mig. Det blev perfekt. Egentligen så brukar jag inte bry mig så jätte mycket om att fixa mitt hår och tycker det är snyggt som det är och låter det vara som det är. Harry skickar ett sms om att han är där nere och väntar på mig. Jag går ner och ser honom stå lutat mot sin bil. Som vanligt, det fick mig att tänka på Zayn. Han som brukade bry sig så mycket har inte smsat på tre dagar. Hoppas jag inte har gjort något.
- Hi, säger jag och kysser honom på munnen.
-Oh, you look beautiful! Säger han och ler. " We need too go to the resturant, is it okay?"
- But you have a car? I thought you used it.
- Haha, yes i do but the restaurant is not far from here. I'll just pick up the keys in the car. Coming soon, you can begin to go about in that way. Säger han och pekar. Jag nickar och börjar gå. Helt plötsligt kommer en tjej fram till mig och skriker:
-What are you doing with Harry? Let him be! You are anyway so ugly and disgusting. He is mine!
- Oh please shut up! What the hell have I done? I am their friend and I'm not together with one of them so stop it. Fuck you! 
Tumblr_letn7gn6sg1qbmozgo1_500_large
Harry kommer springande emot oss.
- What happens?
___________________________________________________________________________________________
Haha mer än så får ni inte! Förlåt om ni tycker det är sent, igen. Men så får det helt enkelt vara. Förlåt också om det är dålig engelska. Har inte det bästa betyget  så jaja :) Kommer nog en till del ikväll! Vill ni ha mer från Harrys perspektiv?
 
Kommentera! Puss o Kram!!! xx
 

Angående hur ofta det kommer delar.

Hej! Många undrar hur ofta jag har tänkt att lägga upp delar. Det kommer komma upp en per dag men om jag får många kommentarer lägger jag upp två, alltså desto mer kommentarer desto mer delar. Men någon dag ibland kan jag ju ha mycket att göra så då får ni inte bli besvikna.

Pusss o kram 


A Summer To Remember. - Del 10

Tidigare: Han tar fram kyckling och lagar till något medans jag sitter och tittar på, vi har det riktigt trevligt och vi pratar medans han är upptagen med sin matlagning. Så söt när han står och lagar mat. När han är klar så äter vi vid matbordet och pratar om allt möjligt. Mellan himmel och jord
_________________________________________________________________________________________
Efter vi ätit upp så hjälper jag honom med disken och vi båda sätter oss i soffan när vi är klara.
-So, what movie would you like to see?, frågar han och håller fram en bunt med filmer. 
- This, säger jag och pekar på filmen " Dear John"
- Haha okay, but we looked at this when you was here last time babe., skrattar Harry och blinkade med ena ögat.
- yea? it's a great movie?
- yes it is!, Han stoppar in filmen i teven och den började, jag satt i ena änden i soffan och Harry i den andra. 
Vi tittar i ungefär en halvtimma när min mobil börjar ringa. Den ligger i mitten av den stora soffan och jag sträcker mig för att nå den men när jag nuddar den hinner Harry ta den och han tittar på displayen.
- But stop Harry! It´s not funny, give it to me!!! Skriker jag och börjar röra mig mot honom för att få tag på mobilen. Han svarar,
- Hello its Harry, aha... mhm...okay. Säger han och tittar på mig som nu sitter brevid honom. Jag kastar mig över honom för att få den, han ger sig inte. Istället börjar han kittla mig med den handen han inte håller mobilen i. Jag skriker och försöker på nytt att få tag i mobilen.
- AAAA STOP IT HARRYYY, jag får äntligen tag på mobilen och ser att det är Molly som han snackat med. Jag märker att jag ligger med huvudet i hans famn med mobilen i handen och fötterna längs soffan. Men ligger kvar. Jag lägger på utan att säga något till Molly.
- What did she say? Frågar jag och tittar upp på Harry.
- She asked if I could kiss you. säger Harry och böjer ner sitt huvud och tittar in i mina ögon.
- And you said okay?
- Yes?
- so kiss me then.
Tumblr_mdjv0bpa5g1rpw1qso1_500_large
 
Han flyttar försigtigt bort en hårslinga som rammlat ner framför mina ögon och böjer sig ner så att våra munnar nästan nuddar varann.
- Why not? Viskar han och hans läppar pressas lätt emot mina. Kyssen var perfekt. Jag vet inte om jag är kär i Harry vilket är för tidigt att säga men han fick ändå fjärilarna i min mage att bli galna.
- I think i like you. Säger jag kaxigt och kysser han igen. Sen vrider jag mitt huvud mot teven, han smeker mitt hår och vi tittar klart på filmen. När eftertexterna på filmen rullar så ställer jag mig upp.
- I must go now i think. Molly don´t like to be alone. Säger jag och går mot hallen.
- She just don´t like it but i hate to be alone. Säger Harry och jag sätter på mig skorna och vänder mig om mot honom och märker att han står jätte nära mig.
- Can i drive you home? Pleasee, Bad han.
- Yes if you realy want to. Säger jag och blinkar med ena ögat. Jag böjer mig fram så som han gjorde och så att våra näsor nästan snuddar vid varann. Sedan vänder jag på klacken och går ut mot bilen.
- That wasen´t fair! Skriker han bakom mig. Under bilresan snackade vi och sedan var vi framme på nolltid.
- I think i like you too. Säger han och jag böjer mig fram och kramar honom.
- God night Harry.
- God night Ash, but can you promise me something?
- Yea? What do you meen?
- Promise me that you going out with me tomorrow.
- I promise, säger jag och springer upp till lägenheten.
 
-Berätta allt. Är det ända hon säger när jag kommer in i lägenheten.
- Molly, lysna nu. Jag är sjukt trött och berättar varenda detalj imorgon men nu vill jag verkligen sova. Okej? En sak vill jag bara säga och det är tack. Han kysste mig.
Jag fixar mig och lägger mig i sängen. Jag tänker på kvällen med Harry och avbryts av ett sms. Från Harry: " It was realy fun. Im glad you came! Can i pick you up at seven tomorrow? xxxx" Jag ler och svarar: " Yea, i had realy fun too! Yes, it sounds great. Godnight!xxxxx" 
*
*
Jag vaknar av att Molly rycker av mig täcket.
- Nu är fan klockan 11.00 och du ska berätta!! Tror du att jag har fått sova något eller? Nej jag funderade över vad som hände! Upp med dig nu, jag har gjort frukost!.
- Okej... Säger jag och gäspar. Hon fullständigt släpar mig till matbordet och börjar äta sina flingor som en gris.
- Nå berätta om sexguden Harry Styles. Säger hon med mat i munnen,
Tumblr_lnoffqvbrm1qixb0xo1_500_large
- Haha nej men han gjorde mat till ossnoch vi åt, sen tittade vi på film och sen åkte jag hem. Jag han kysste mig när vi tittade på film och inget mer med det. Jag vet inte äns om jag är kär i honom. Har ju bara gått en vecka tyyyp så det kan ju inte stämma.
- FAAAN, Filen är sluuuuuuuut. Gnäller Molly som om hon inte lyssnade.
- Tack för uppmärksamheten, jag går ner och köper. Ska bara fixa mig till riktiga kläder.
- Förlåt... Säger hon och ler stort.
 
När jag gick ner till närbutiken stirrade nästan alla tjejer som gick förbi. Jag undrade varför tills jag hörde vad alla som pekade viskade.
- Det är hon som hänger med One Direction, typ ihop med någon.
Oh nej, nu får man säkert massa hat också. Pallar inte... Tur att dom inte vet något om mig och Harrys kyss, då hade dom fått spel. Jag ser massa sura miner och går in i butiken. Tar fil och betalar, sen springer jag hem.
__________________________________________________________________________________________
Bra eller dåligt? Förlåt om det blev sent men jag slutade 16.10 och sen kom jag hem och gjorde läxor och sen hade jag träning, så förlåt men är klar nu. Hoppas ni är nöjda.Glöm inte att kommentera, puss puss xx
 

Två kommentarer för en till del.

A Summer To Remember. - Del 9

       (Move into an apartment
        with my best friend)
Tidigare: 
 sen tittar jag på Harrys sms, " Hej, vill du hitta på något när jag kommer hem till London? Saknar dig faktiskt!xxx" Haha åå vad gulliga dom är, dom måste båda ha suttigt med sina mobiler och smsat med mig. haha, jag som brukar vara forever alone. "Ja jätte gärna! Saknar dig mer!! Är det fint i Dublin?xxxxx" Jag skickar det och tittar på Molly som stirrar på mig.
-VAD SKREV DOM TILL DIG BÄSTAVÄN? Frågade hon ivrigt.
____________________________________________________________________________________________
-Hahaha ta det lungt bejb! Jo Zayn frågade om jag hade roligt med Perrie idag och han skrev att han saknade mig. Säger jag och ler stort,
- Omggg, Zayn Malik saknar min bästa vän!!!! Gud vad jag älskar att du flytta hit!!! Harry då!?, säger Molly ivrigt.
- Han skrev att han saknar mig och han frågade om jag ville träffa honom när han kommer tillbaka ifrån Dublin!!
-Och du svarade?!
-Ja såklart dummer!. Säger jag och slår till henne lätt på armen.
Vi fixar oss för att sova och vi lägger oss i var sin sida av sängen, ögonlocken blir tyngre och jag somnar.
 
*
*
Nu är det 2 dagar kvar tills killarna kommer hem och idag ska vi flytta till min lägenhet. Vad jag vet är lägenheten redan designad och det finns möbler och allt där, det ända vi behöver ta med är kläder och mina egna saker, såklart så ska jag inreda med egna grejer också. Är så spänd, det ska bli så kul!! Molly ska bo där med mig i en månad, sen ska hon åka hem, det ska bli så jäkla kul. Nu med killarna och allt! Känns som en nystart på livet. Jag har packat ner alla mina saker, och eftersom jag inte bor här igentligen och bara kom hit med två stora väskor så går det ganska fort att packa allt och Molly har ändå inte packat upp sina grejer än så vi åker till lägenheten med hjälp av taxi och med rätt adress så är vi framme på nolltid, vi går upp med alla grejor 2 trappor upp där lägenheten är, vi går in och det är verkligen jätte fint!
-Vardagsrum och kök berdvid-
 
Det var verkligen våran stil och den var perfekt i storlek, walkincloset med massa kläder i. Underbart! Vi packar upp och det finns ett sovrum med dubbelsäng och ett gästrum på övervåningen. Molly ska sova i gästrummet och jag i sovrummet, vi packar upp alla saker och vänjer oss vid lägenheten, alltså chillar och det gör vi hela dagen. Sedan avslutar vi det med filmmarathon!  
*
*
Killarna kommer hem idag och igår var jag och Molly och shoppade. Idag tänkte jag åka hem till Harry och överaska honom, jag fick adressen av Zayn och nu håller jag på att fixa mig för jag ska dit. Zayn hade skrivit på sms att alla killarna hade åkt hem till sig så varför inte dra till Harry? Jag har ett par turkosa höga shorts med en svart topp och mina rosa pumps sen drar jag iväg. 
-Hejdå, drar nu då. Skriker jag till Molly.
-Okej bejb, Kyss honom om du får tillfälle, okej?
-Okej. Skriker jag och skrattar.
När jag är utanför hans lägenhet knackar jag på, han öppnar och står bara i jeans och bar överkropp. Jag får nästan en chock när jag ser hur vältränad han är. Siiiitt vad sexig han är. Okej, inte tänka så
-Oj Hej! säger Harry och kramar om mig. " kom in, jag ska bara sätta på mig en tröja, kommer strax" Jag går in och hittar till hans kök och sätter mig på en av hans barstolar, väntar. 
-Sådär. Säger han och kommer in i rummet, "kul att du kom. Var det något du ville?"
- Nej jag ville bara träffa dig men jag kan gå om du är upptagen...
- Nejdå stanna här! Vad vill du kanske se film eller vad ska vi göra?
- Film blir bra. Säger jag och ler.
-Är du hungrig? Vi kan ju laga mat innan, jag är vrålhungrig.
- visst! Roligt, jag är sämst på att laga mat! Skrattar jag 
- Jag gör det!, 
 
Han tar fram kyckling och lagar till något medans jag sitter och tittar på, vi har det riktigt trevligt och vi pratar medans han är upptagen med sin matlagning.
Så söt när han står och lagar mat. När han är klar så äter vi vid matbordet och pratar om allt möjligt. Mellan himmel och jord
_________________________________________________________________________________________
 Förlåt, säkert världens tråkigaste och kortaste del men har inte världens största insperation och fantasi idag så gjorde den här för er skull, har ni några tips på vad som kan hända eller någonting så kan ni bara slänga in en kommentar eller två ;)
 
Kommentera! Kommer del imorgon runt klockan 15.00
Kramis xx

Utkast: Jan. 07, 2013

Som kanske ni har sätt så har jag börjat skriva med Engelsk text med dom som pratar Engelska irl. Okej, nu vill jag verkligen veta hur ofta ni vill ha delar! 2 per dag? 1 per dag? Varranan dag? En gång i veckan? Snälla, vill veta så att jag gör er nöjda. Så kommentera, vill ni ha en till idag? Vet inte om jag hinner göra någon ny men ska ha träning, så kanske efter. Pusssss xx

A Summer To Remember. - Del 8

 
Tidigare: 
-Perrie? Tänker du betala 100 000 kronor?
-Nej men det får Zayn göra när han kommer hem, jag ska ha den här! Jag skrattar åt henne.
-Vi skulle aldrig ha gått in gär, kommer drömma om den, haha.
Vi går ut från affären tomhänta. Vi sätter oss på ett Cafe och fikar, ofc starbucks. När vi står i kön för att beställa knackar någon mig på axeln, jag vänder mig om och ser vem det är.
___________________________________________________________________________________________
 
- MOLLY!!!!!! Skriker jag och alla i butiken stirrar på mig. Jag slänger mig i hennes famn. "Du skulle komma imorgon sa du?!"
- Ja men jag är redan här, dah. Haha förlåt, jag skulle komma och överaska dig men jag avslöjade ju mig men jag var redan här så jag checkade in på hottel så att jag skulle kunna komma imorgon istället och nu skulle jag bara köpa en kaffe och så är du här! Jag har precis checkat in på ett hotel för jag visste inte om jag kunde sova hos dig inatt.
- Men ofcourse du kan älskling!!!Skriker jag och Perrie tittar konstigt på mig, såklart hon inte fattar svenska. 
-Oh sorry, this is Perrie. Perrie this Molly. Molly bara stirrar på henne sen skriker hon,
-Omg!! You are Perrie Edwards!! Im a realy big fan!
-Haha thanks, but can we buy coffe now? I realy want too. Gnäller hon och ler sen.
- Sure! 
 
Vi beställer en kaffe och en muffin var. Vi sätter oss vid ett bord och Molly är helt nervös.
-Bejb ta det lugnt, hon är ju jätte snäll., Jag försöker lugna henne.
-Veeet! Men hon är ju lixom Perrie Edwards!!
- What is it? You said my name?
- She just glad too meet you, blinkar jag till Perrie. Hon skrattar förstående.
-Glad to meet you too!
Vi fikar klart och har det jätte trevligt. Efter det så shoppar vi massa saker och går till Mollys hottel för att checka ut henne och ringer taxi och åker med alla saker hem till mig. Vi sa hej då till Perrie vid hottelet för hon skulle till sin mamma idag så hon var tvungen att gå.När vi var framme vid mig släpade vi upp alla väskorna för trappan och när vi var på andra våningen för att hissen var trasig så kom Josh ut ur sin lägenhet vilket var tur för han hjälpte oss upp med väskorna,
- Tack så jätte mycket Josh! Säger jag och kramar om honom.
-Var så lite, men jag måste gå nu sötnos. hejdå. Han springer ner för trappan och Molly flinar.
- olala sötnos,
-Käften. Säger jag kaxigt och går in. Vi packar upp allt vi shoppat, jag köpte parfymer från victorias secret och lite underkläder, sen köpte jag  en ljusrosa skitsöt klänning, rosa skitsnygga pumps och en blommig bikini. Molly köpte liknande saker.
-Gumman hur mår du nu här i London?
- Det är väll okej, har ju bara vart här i några dagar. Men Tyson ringde för några dagar sen och ville ha tillbaka mig. Hatar honom! Säger jag och en tår rann längs min kind." Han som tidigare på dagen sa att han älskat mig. Blir så jäkla ledsen asså. Annars så är det bra, du då gumman" Jag torkar bort några tårar och ler.
- Det är bra! 
- Gumman, vi pratar alltid bara om mig. Nu pratar vi om dig!
- Jag mår skitbra. Här med dig. Säger hon och ler Överdrivet stort.
 
Tumblr_mg0bx2k7fa1ricdkto1_500_large
Mollys perspektiv:
-Du är galen, du vet det va? Säger Ashley och skrattar.
- Japp!! Säger jag och ler stort. Nu ser jag vad hon har på sig. Klänningen hon hade på sig dagen Tyson var otrogen. inte okej.
- Av med den!!! Skriker jag.
- Haha va?
- Klänningen, ta av den så klipper vi den i småbitar.
- Aldrig! Den var skitdyr. och ty köpte den...
-Ja men där hör du! Ty köpte den plus att du hade på dig den när han var otrogen, jag vägrar låta dig ha på dig den! Vi ska få bort honom ur dina tankar, så vi klipper sönder den. Jag vet du ska tacka mig sen, jag är världens bästa vän! Säger jag.
- Okej då, jag fattar men jag gillar inte att du säger till mig vad jag ska göra, haha. Hon tar av sig den och tar på sig en tshirt med mussepigg tryck, mycket bättre. Hon springer och hämtar två saxar och kommer tillbaka. Vi river och sliter i klänningen tills den är en trasa.
- Fan vad skönt. Nu raderar jag honom i mobilen också.
- Har du inte gjort det en? oh herregud du har verkligen inte gjort det här förut.
- Förlåt men jag brukar inte bli dumpad, säger hon och lipar med tungan.
- Käften...Vi börjar asgarva.
 
Pia hem och ser oss ligga ner på golvet med saxar och en sönder-riven klänning och asgarvar.
-Vad har hänt här då? Säger hon och ler.
- Oj hej, Molly kan väll vara här idag också? Hon kom hit tidigare än vad hon trodde.
- Ja men om ni vill kan du ju flytta tidigare här ifrån så kan ni bo i din lägenhet. Asså jag vill inte bli av med er men jag förstår att ni kanske inte vill vara här med mig. Ni håller på att bli vuxna nu.
- Oh cool morsa du var då! slänger jag ur mig och ser Ashleys ansiktsutryck. "Förlåt jag menade inte så hjärtat"
- Det gör inget, säger hon och ler. " Men okej kan vi flytta imorgon då? Jag kommer självklart att komma hit ofta, om du nu bryr dig."
-Klart jag gör gumman, ta bort det här från golvet och gå in på erat rum nu! Säger Pia och går iväg. Vi går in till Ashleys rum, Omg så stort. Det plingar till i Ashleys mobil och hon tar upp den ur fickan.
 
Ashleys perspektiv:

Jag tar upp mobilen och ser att jag har fått två sms, ett från Harry och ett från Zayn. 
-Ojojoj, poppis bland One Direction. Säger Molly som står bredvid mig och ser min mobil. Jag går och sätter mig i sängen och trycker upp det från Zayn först: " Var det trevligt med Perrie idag? Saknar dig. xx" Oj, visste inte att han saknade mig, men jag saknar han också fast jag träffat honom 2 gånger. Han är något speciellt. Men han har Perrie och jag menar inte speciellt på det viset. Jag svarar att jag hade jätte trevligt och saknar honom med sen tittar jag på Harrys sms, " Hej, vill du hitta på något när jag kommer hem till London? Saknar dig faktiskt!xxx" Haha åå vad gulliga dom är, dom måste båda ha suttigt med sina mobiler och smsat med mig. haha, jag som brukar vara forever alone. "Ja jätte gärna! Saknar dig mer!! Är det fint i Dublin?xxxxx" Jag skickar det och tittar på Molly som stirrar på mig.
-VAD SKREV DOM TILL DIG BÄSTAVÄN? Frågade hon ivrigt.
___________________________________________________________________________________________
Var det okej? :) Tack för alla kommentarer ni är fortfarande bäst! xx
 
Var det krongligt med det där att hon kom en dag tidigare och så? Om det är något ni undrar över är det bara att kommentera, Kramiiiiis!!!
 
Puss xx

A Summer To Remember. - Del 7

   
Tidigare: Jag går in igen efter tio minuter för att leta efter Harry, Han  ligger i soffan och sover. Suck! Jaha det var ju sjyst, Inte har jag körkort häller. Jag sätter mig i soffan för att väcka Harry men jag vet att det inte är någon ide så jag somnar...
____________________________________________________________________________________________
Ashleys perspektiv:

Jag vaknar av att min mobil ringer, jag tar upp den och ljuset från skärmen bländar nästan mina ögon. Det är Zayn, så jag svarar:
- Hej det är Ashley.
- Hej! Jag ville bara höra om du kom hem igår och så eftersom jag inte kunde skjutsa, förlåt det var inte meningen att det skulle bli så. Säger han och jag ler. Han verkar bry sig, vilket jag uppskattar.
- Nej, det gör inget. Nej jag kom inte hem, jag ligger faktiskt i Harrys soffa, jag somnade igår. Harry somnade innan mig så det var ingen ide att be honom köra.
- Oj förlåt, det var helt mitt fel! Ska jag komma och köra hem dig?
-Nej det är inte ditt fel, haha Zayn jag kan faktiskt ta hand om mig själv. Men tack för att du bryr dig, får väll be Harry skjutsa mig för han sa ju det igår. Jag tittar mig om kring men ser ingen annan i sofforna. Jag hör ljud från köket och förstår att dom måste vara där.
-Okej då, haha. Men jag försöker bara bli din vän, och vänner bryr sig.
-Haha tack. Du verkar vara en bra vän Zayn. Säger jag och ler, även fast han inte ser mig." Men jag ska nog gå till dom andra nu, hejdå" Lägger jag till och stänger av, en en gång innan han hinner svara. Jag går ut i köket och ser att killarna håller på att laga frukost. team work, riktigt gulligt. Niall ser mig och börjar asgarva.
-Vad är det som är så kul? Frågar jag och han skrattar ännu mera.
-Haha förlåt, jag menar inte så men du är svart i hela ansiktet. Fan, sminket. Jag skulle inte ha  sminkat mig så mycket."Men det är rätt gulligt" Säger Niall och fortsätter skratta, så kul var det väll inte? Aja. Dom har gjort jätte mycket till frukost och Harry får syn på mig och kommer mot mig.
-Förlåt, jag somnade. Vill du att jag ska köra hem dig nu istället?
- Vi kan äta först om det är okej, jag är vrålhungrig.
 
När jag har ätit upp så går jag på toa och försöker få bort allt smink men lyckas inte så bra. Efter det går jag och sätter på mig mina skor och väntar på Harry. När han kommer tar han på sig sin jacka och vi går mot bilen. Han öppnar dörren för mig och springer och sätter säg på sin sida. 
-Tack. Säger jag och flinar. Jag förklarar vägen för Harry
- Det var jätte roligt att träffa dig i alla fall! Säger Harry när han kör på Londons gator. Jag ser att klockan bara är 11.00 och jag suckar. Vad ska jag göra idag? Jag har ju ingen.. Eller jo, killarna och Josh men dom ska säkert jobba.
- Detsamma! Säger jag och ser att vi börjar att närma oss min lägenhet. Han stannar bilen och jag kliver ut. Han hoppar också ner från bilen och kramar mig.
- Hejdå, vi hörs! Säger han och jag nickar.
-Hejdå. 
 
När jag är uppe i lägenheten sätter jag mig i vårat vardagsrum och ringer Molly.
- Hej! Jag har sjukt tråkigt, snälla kom hit!
- Hej gumman, ja jag måste det asså! Saknar dig sjukt mycket och jag måste träffa killarna! Jag bara skrattar och hon fortsätter, "Jag har faktiskt bokat biljetter och snackat med Pia, det skulle bli en överaskning men jag kan verkligen inte hålla mig. Mitt plan kommer fram imorgon klockan 11.00. Hoppas det är okej att jag kommer såhär plötsligt, suprise!!!"
-JAAA, känner mig fett forever alone här! Gud vad kul!, Jag blir riktigt glad för jag saknar henne verkligen! Jag hoppar upp och ner och är skitglad, yeey.
- Så det är okej? Säger hon och skrattar.
-ja, mer än okej!!
- Bra, men jag måste tyvärr gå nu, vi hörs ikväll, ok?
- Aa, hejdå bejb.
Jag funderar på vad jag kan göra idag men kommer inte på ett skvatt. Jag får ett sms ifrån Zayn. " Hej det är Zayn igen, förlåt om jag är störig. Men jag ville bara säga att jag och killarna ska åka till Dublin och spela in lite och göra 2 konserter, vi blir tillbaka om 3 dagar men Perrie är hemma så du kanske ville träffa henne tänkte jag, du behöver inte men hon skulle i alla fall vilja träffa dig. Här är hennes nummer om du skulle vilja ********" Jag är ett fan av Little mix och gillar deras musik, och att hon skulle vilja träffa mig var skitcoolt. " Okej, ja det skulle vara jätte kul! Min bästa vän kommer hem till mig ifrån Sverige imorgon men hon kanska kan vara med oss? xx"
Jag slår vad om att Molly vill träffa henne." Ja det går säkert bra men jag ska gå nu, vi hörs.  Kram Zayn xx"
*
*
Jag smsade Perrie och vi ska träffas nere på stan om 5 minuter, jag har bytt om och grejer, vi bestämde att vi skulle träffas idag istället, kanske i morgon också. Jag tar på mig mina rosa pumps och börjar gå mot stället där vi skulle träffas, jag är inte nervös. Bara glad att jag ska få lära känna henne. Vi hade bestämt att vi ska shoppa och kanske ta en fika eller något liknade. När jag ser hänne ropar jag hennes namn och hon vänder sig och och kramar mig.
-Hej Ashley, roligt att träffa dig!
- Hej, detsamma. Så du vet är jag ett stort fan av Little mix, jätte bra musik. säger jag glatt.
-Haha tack så mycket! vi börjar gå runt i affärer och kommer till en med jätte fina klänningar. Dom hade allt från sexiga, vackra, coola,rockiga. Fast dom var jätte dyra gick vi in och tittade. Där inne hittade vi en favoritklänning tillsammans. Snyggaste klänningen jag någonsin sätt, drömklänningen. Den var rosa med spetts och skitfin, den var uppklippt fram och längre där bak, så perfekt.
-Seriöst, skitsnygg-
 
- Jag måste prova den här!!!! säger jag ivrigt,
- Jag är lungt efter dig! Säger Perrie. Det fanns bara ett exemplar av den.
Jag prövar den och den sitter perfekt. Jag tittar på prislappen, 100 000 kronor. Omfg, aldrig att jag kan köpa den, men den var ändå den snyggaste jag sätt.
-Perrie? Tänker du betala 100 000 kronor?
-Nej men det får Zayn göra när han kommer hem, jag ska ha den här! Jag skrattar åt henne.
-Vi skulle aldrig ha gått in gär, kommer drömma om den, haha.
Tumblr_mcqci6bu5u1rzot0jo1_500_large
 
Vi går ut från affären tomhänta. Vi sätter oss på ett Cafe och fikar, ofc starbucks. När vi står i kön för att beställa knackar någon mig på axeln, jag vänder mig om och ser vem det är.
___________________________________________________________________________________________
Vem kan det vara? Snälla kommentera, gör hela min dag! Är det dåligt? Vad är dåligt isåfall! Vill veta eftersom jag är ny. Tack för alla fina kommentarer som jag fått! En till fråga är, hur ofta vill ni ha delar och vilken tid? Vill göra er glada! Kramis! <3
 
Ps. Ju fler kommentarer, fler delar. När jag får kommentarer blir jag glad och känner för att skriva, lite motivation. Älskar alla kommentarer jag får även om dom inte är dom bästa, bara ni är ärliga! Älskar er :*
 

Länkbyte

 Vill ni läsa en bra novellblogg förutom min? ;) Gå in på den här bloggen genom att klicka på bilden!
 
 

A Summer To Remember. - Del 6

Tumblr_mfc89nbei91rs4znro1_250_large 
 
 
 
-Woooooooow, tjuter jag och tittar på Zayn. "Gud vad fint" fortsätter jag och Zayn flinar.
- Haha ja det är väldigt fint, kom nu. säger han och börjar gå mot huset, han öppnar dörren, håller upp den för mig och jag går in. Jag var skitnervös.
________________________________________________________________________________________
 
-Ta det lugnt sötnos, dom kommer älska dig!, säger Zayn och stänger dörren efter sig och nu står vi båda för att ta av oss skorna. När jag håller på att snöra upp mina Converse ser jag två fötter ställa sig framför mig jag ser att det inte är Zayns fötter. Jag tittar upp på personen och ser att det är Harry Styles.
- Hej, haha behöver du hjälp? frågar han glatt. Jag ställer mig upp fast jag har inte fått upp skorna än, jag ger honom en kram och han besvarar den.
- Hej, Ashley heter jag, säger jag och skakar honom i hand efter kramen. Konstigt nog var jag inte alls nervös längre, nästan för modig. 
-Harry Styles.
-Nähe, som om jag inte visste det! Man ser ju dig överallt! säger jag och ler.
-Haha, du svarade aldrig på min fråga. Behöver du hjälp? Han ler han med, jag ser att Zayn inte är kvar i hallen och har väll antagligen gått till dom andra. 
- Nej. Men en sak jag behöver hjälp men är att hitta till dom andra sen. Det är verkligen jättestort här! Och om inte på tala på det jätte fin!
- Haha tack, ja jag är glad om jag kan hjälpa till., Jag fortsätter med att knyta upp mina skor, nu går det i alla fall bättre. När jag är klar möter jag Harrys blick och tittar in i hans ögon länge. Dom var vackra. Oh herregud så vackra. Haha vad är det med mig och One Directions ögon? Man drunknar i både Harrys och Zayns, det är i alla fall säkert. Dom var gröna och tindrande.
-Jaha så bor du i London eller? Frågade Harry mig, jag måste ha sätt ut som en dåre när jag stog och stirrade.
-Ja fast jag kommer från Sverige igentligen. Säger jag.
- Jaha, ja det är väldigt fint där! Vi har ju vart där några gånger, men ska vi gå till dom andra nu eller? Frågade han.
 
Harrys perspektiv:

Hennes ögon var så vackra, hela hon var vacker. Tror aldrig att jag sätt en sån snygg tjej förut, och tro mig. Jag har sätt många. 
- Ja, visst! Säger hon och ler.
- Den här vägen, säger jag och visar med handen och leker gentleman. Zayn hade berättat för mig om att hon inte hade någon familj förutom hennes moster och kusin och att hon var tvungen att bo i London i 2 månader.Jag vill vara här för henne äver fast jag inte känner henne än men jag tänker ändra på det ikväll. Jag visste redan att hon var svensk men jag ville bara hitta något att prata om. Vi kommer in i vardagsrummet där alla sitter. Hon går fram och hällsar glatt på alla. Niall är hungrig som vanligt och vi har precis beställt pizza.
- Ska vi se film eller vad tycker ni? Frågar Louis.
- Fiiiilllmmmtiimmmeeee! Ropar Liam.
-Skräckis! gnäller Zayn.
-Haha okej vi tar skräckfilm då till att börja med, säger Louis och letar fram en film och stoppar in den i dvd spelaren. Jag ser på Ashleys ansiktsuttryck hur hon inte vill se skräckfilm. Zayn och Liam sitter i en soffa och Niall,Louis, jag och Ashley sitter i en annan. Jag sitter bredvid Louis och Ashley. 
 
Ashleys perspektiv:
 
Jag HATAR skräckfilmer, bokstavligen så hatar jag dom. Det är bara onödigt och läskigt. Filmen börjar och jag är skiträdd. En docka hoppar fram och jag skriker så att jag nästan skiter på mig. Alla börjar skratta särskilt Harry. Jag lipar åt honom.
-Kom här, säger han och klappara bredvid honom
- Jag är väll ingen hund?
- Tshhh, ber Liam
- Nej men luta dig bara mot soffan så går det nog bra. Jag satt upp helrakt och spänt så det fanns nog en sanning med det han faktiskt sa. Jag lutade mig tillbaka och Harry "Gäspade" och vips så var hans hand runt om mina axlar och jag i hans famn, jag hade inget emot det direkt för jag kände mig modigare nu med filmen.
 
Vi satt så hela filmen och sen kom pizzan som var försenad så alla hugger in. Efter pizzan tar vi en kärleksfilm för killarna är trötta efter jobbet och då tar vi en som alla har sätt innan så man slipper anstränga sig. Jag är också trött. Vi börjar titta på "Dear John". Harry håller mig i hans famn igen vilket är mysigt,mitt huvud mot hans bröstkorg. Fast jag förstår inte vad han menar med det och jag känner honom inte men aja. Efter halva filmen har både Niall, Liam och Louis somnat. Vilket är lite konstigt med tanke på att klockan bara är 21.00
- Jag tror jag måste gå hem till Perrie nu, förlåt men hon smsade och sa att hon var ensam så jag får gå och hjälpa henne med det problemet. säger Zayn och Harry har redan släppt taget om mig.
-Okej hejdå Malik. säger Harry
-Är det okej om du stannar här  eller tar dig hem på annat vis för jag har nästan ingen bensin att ta mig hem på.
-Jag skjutsar dig gärna, Säger Harry och tittar på mig.
- Okej men då gör vi så då, bara jag inte ställer till med problem. Jag kramar om Zayn och han går. Vi tittar klart på filmen i tysnad.
- Kan du skjutsa mig nu? Jag behöver komma hem. Frågade jag och såg sedan att han sov. Jag ruskar i honom och ställer samma fråga igen.
- Ja, här har du bilnyckeln. Sätt dig i bilen så kommer jag snart ska bara på toa.
- Okej, svarar jag och går ut till bilen. En stor svart bil och jag sätter mig i den. Det dröjer ett långt tag men han kommer inte. Vart är han? Jag som är så sjukt trött nu!
 
Tumblr_ly3zskqtqs1qc4g8vo1_r2_250_large
 
Jag går in igen efter tio minuter för att leta efter Harry, Han  ligger i soffan och sover. Suck! Jaha det var ju sjyst, Inte har jag körkort häller. Jag sätter mig i soffan för att väcka Harry men jag vet att det inte är någon ide så jag somnar...
_________________________________________________________________________________________
Jaha det var del 6 då, förlåt om den är dålig eller stavfel och så men jag orkar inte rätta dom. Klockan var 01.00 så jag kunde inte sova så jag skrev den här och har nu tidsatt den till 10.00 istället. Sorry som sagt.
Kram,
Kommentera plz <3
 

A Summer To Remember. - Del 5

                
 
Tidigare: 
- Jag klarar mig själv. Jag har aldrig sagt att jag ville flytta till London, pågrund av det misste jag en världelös pojkvän och världens bästa vän, det ända jag har kvar, säger jag.
- Varför säker du så när jag hjälper dig? Vet du vad, jag vet att du inte vill bo här så jag har fixat en lägenhet till dig, säger hon och snyftar. Det var egentligen sant för jag är trots allt 17" du är trots allt 17" säger hon som om hon kunde läsa mina tankar. hon fortsätter"Lägenheten ligger här i london och om du vill så kan du flytta nästa vecka" Jag var i chock, jag ville inte bo här vilket var sant, jag ville bo i Sverige inte London. Men nu kände jag ju killarna men de var dom ända, hur skulle jag klara mig? 
___________________________________________________________________________________________
 
- Men varför kan jag inte bo hos dig?, frågar jag och försöker lugna ner mig själv.
-Jo för att jag tycker att du ska leva ditt liv, jag ska inte bara komma och ta över det du hade men du måste bo i london till du blir 18 i alla fall. För jag bryr mig Ashley. Det gör jag verkligen, men jag är inte din mamma och du måste lära dig och ta hand om dig själv, svarar hon.
- Du, vet du vad? Jag kan ta hand om mig själv men ingen låter mig vara själv! Jag har inte ens pengarna! Måste jag börja jobba?
- Nej det måste du inte men det skulle vara bra för din egen skull. Du vet att jag har pengar och du kommer att få det till mat och allt. Är inte de lyxigt?, frågar Pia och ler.
- Det är lyxigt att inte ha några föreldrar! Skriker jag sarkastiskt och springer till mitt rum, smäller igen dörren. Riktigt hårt så att Elias vaknar och börjar skrika. Fan, fan ,fan. Min mobil plingar till och jag hör att det är ett sms, jag tar upp mobilen ur fickan och sätter mig på sängen. Två nya medelanden, ett från Molly där det står att  jag inte behöver ringa upp om jag vill för att hon tycker att hon stör, jag svarar att hon absolut never ever kommer att störa mig och trycker upp nästa sms. Det är från ett nummer jag aldrig sätt förut och märker att det måste vara Zayn, man kan ju hoppas det i alla fall. i smset står det "Hej Ashley! Hoppas det är rätt nummer, jag tyckte det var jätte trevligt idag! xx // Zayn" Jag lägger till honom som en kontakt och svarar, " Haha, hej! Ja det är rätt nummer, det tyckte jag också.xx" Jag lägger ner mobilen på mitt nattduksbord och går in på toaletten. Jag tittar mig i spegelen och granskar mig själv. Vad kan jag ha gjort i mitt förra liv för att få en sån dålig karma över mig? Allt blir ju bara fel.
Jag går ut i sovrummet och lägger mig i sängen och kollar twitter på mobilen men somnar strax efter
*
*
Jag vaknar av att min mage vibrerar, oh herregud är jag så hungrig? Tänker jag och tittar ner på magen men finner min mobil, haha. Ett sms från Zayn, "Förlåt jag somnade men jag och killarna ska till studion nu för att spela in och eftersom jag hade så trevligt med dig igår undrar jag om du ville göra något med mig och killarna i eftermiddag?Kram xx" Jag ler. Vem skulle inte le om man fick ett sådant sms av självaste Zayn Malik? " Ja jätte gärna, vilken tid? Lycka till i studion, kram xx" Ofta han vill träffa mig, dom andra killarna med! Det ska bli så kul! Jag ser att klockan är 11.00 och får ingen chock direkt. Jag är absolut ingen morgonmänniska.." Enligt Paul är vi klara ungefär 16.00, kan jag hämta dig då? Men vi hörs, måste gå! x"Jag svarar honom att det blir jätte bra.
 
Jag går upp och äter frukost, flingor med mjölk. Orkar inte göra något annat, sen går jag till teven och ser att det är ett pogram på Mtv som handlar om One Direction, så varför inte titta och se hur du är i verkligheten sen, haha att Zayn ber mig vara med honom är inget en tonårstjej tackar nej till. Jag kollar noga på alla killarna, Harry verkar Sexigast och flörtigast, lite kaxig. Niall värkar snäll och galen, och så snackar han om mat hela tiden. Har inget emot mat! Zayn har så himla vackra ögon, cool och som jag vet, sjukt snäll. Louis verkar glad som en ärta hela tiden och han hoppar runt och skämtar hela tiden. Liam som jag vet kallas för Daddy Direction verkar snäll, 
 
När klockan är 14.30 tar jag en varm dusch. Sedan smörjer jag in mig och väljer kläder för "Eftermiddagen"
Det blev skinnbyxor med en vit topp och en jeansjacka till det. Sedan sminkade jag mig, det blev perfekt. JAg måste erkänna, jag äger på att sminka! Kanske lite för mycket men det är jag lixom. Dom kommer om om en halvtimma och jag är redan klar, sjukt stolt! Jag ringer Molly för att berätta:
-Hej beeeejb!, skriker jag till Molly som jag hört svarat.
-Heeej! Gud så jag saknar dig! ändå har det bara gått två dagar! När kan jag komma, vet du det?, frågar hon ivrigt
- Saknar dig med mitt hjärta, jag ska få flytta till en lägenhet mer ännu mer centralt en vad det är här. och jag ska bo där själv! Ska flytta någon gång nästa vecka för jag har pratat med Pia, hon betalar allt. Mat, kläder och indredning och behövande! Sen kan du komma när du vill och stanna hur länge du vill, bara så du vet så ska Zayn och grabbarna i One Direction hämta upp mig och 20 minuter nu! Zayn fick mitt nummer igår och AAAAAh! säger jag nu mer ivrigt.
-Omfg nu hänger jag inte riktigt med här, en sak i taget. Roligt att du ska få egen lägenhet! Ofta hon betalar allt! OCH DET DÄR MED ONE DIRECTION DU MÅST BERÄTTA MER!
- Jo lixom nu bor jag i samma lägenhet som Josh Devine!!!, Jag berättar allt om Milkshake City och min tur med dom i london och så berättar jag om att han frågade om nummret, jag berättade lixom allt och sen ser jag att klockan är 15.55
- Älsk, måste lägga på nu. Dom kommer om 5 minuter och vill vara klar då. Puss, älskar dig bejb, jag lägger på innan hon hinner svara.
 
Jag tittar till min klädsel, smink och hår. Det ser helt ok ut. Min mobil vibrerar och jag ser att Zayn ringer.
- Hej, jag är här nere nu.
-Oki jag kommer, en minut bara. Säger jag och lägger på. Jag tar på mig mina rosa converse och börjar gå ner. När jag kommer ut ser jag Zayn stå och luta sig mot en Svart bil.
-Hejhej,  säger jag och ger honom en kram viket han besvarar.
- Hej, killarna är hemma hos Harry men vi ska åka dit nu tänkte jag, säger han och öppnar bildörren till mig. Jag hoppar in och knäpper beltet. Bilen rullar och det tar ett tag innan vi är framme, under bilturen småpratar vi bara och får nu syn på huset, det är ett vitt stort hus med pool, spotlightis och mycket mer, så coolt. Jag hörde av Molly att innan Harry bodde ensam så bodde han med Louis men Louis har nyss ihop med Eleanor, hans tjej.
 
-Woooooooow, tjuter jag och tittar på Zayn. "Gud vad fint" fortsätter jag och Zayn flinar.
- Haha ja det är väldigt fint, kom nu. säger han och börjar gå mot huset, han öppnar dörren, håller upp den för mig och jag går in. Jag var skitnevös.
_________________________________________________________________________________________
Hehe nu får ni inget mer! Jätte kul att folk börjar kommentera och läsa! Snälla fortsätt KOMMENTERA :) Det fyller hela min dag! Skulle vara jätte kul om jag fick kritik, asså var jag kan förbättra och om ni har några ideer. 
Kommer en del som jag har tidsinställt till klockan 10.00 så kommer en ny då och en på kvällen.
Kramis!! <3 :)
 

Hej

Hej!!! Vill ni ha en till ikväll? Ser att några har kikat in, kul


A Summer To Remember. - Del 4

   
Tidigare:
Efter jag fått se det mesta av London så sitter vi nu i bilen påväg hem till lägenheten.
- Jag undrar om du kanske ville följa med mig och Zayn hem till mig och se på film?
- Gärna! Skulle vara jätte kul!, Jag sitter bak med Zayn och Josh sitter brevid Chaffören.
- Kan jag få ditt nummer?, Frågar Zayn och håller fram sin mobil.
- Ja såklart! Jag tar hans mobil och skriver in mitt nummer och han får tillbaka den.
-Tack så jätte mycket. Säger han och ler.
_________________________________________________________________________________________
Zayns perspektiv: 
Hon är så het, i alla fall snygg. Det måste jag erkänna. Vi går ur bilen och jag börjar tänka på Perrie, känns inte rätt. Hur kan jag tycka att någon annan än hon är het? Det är inte okej men Ashley var verkligen snygg, jag ser att Josh också tycker det. Jag tycker verkligen synd om henne, hon hade ju berättat hur hennes mamma och pappa råkat ut för en bilolycka och dött. Sen hade hennes pojkvän vart otrogen med en annan tjej några dagar efter. Det ringer på hennes mobil och hon tar upp den ur sin kavaj, Hon blir glad och svarar. Hon pratar något språk som jag absolut inte förstod. Antagligen Svenska. Hon har inga vänner här och känner sig säkert ledsen över att få bo här, men en sak visste jag. Jag ska prata med grabbarna så att alla träffar henne. Hon måste känna sig behövd, hon behöver vänner här och som jag förstod gillade hon våran musik. Om hon nu inte ljuger, jag ska fråga om hon vill gå på en konsert med oss nästa fredag, idag var det fredag och det var alltså om en vecka så jag kanske kan bli vän med henne innan. Skulle vara kul om hon blev hop med Josh, Harry eller Niall. För en sak vet jag, hon ska vara en av oss.
 
Ashleys perspektiv: 

-Hej det är Ashley, säger jag efter jag svarat.
-Heeeyy babee!! säger Molly, nej hon skriker typ.
- Haha, vad vill du?
- Prata med dig dummer?Vad händer?
-Är med Zayn och Josh
- FRÅN ONE DIRECTION?!
-Ja, säger jag och ser att Zayn tittar på mig, vi är påväg upp till Josh´s lägenhet.Den är sjukt stor, lika stor som min fast han bor ensam.
-Asså jag tror jag måste men jag ringer tillbaka i kväll,
- Ash, det är kväll hjärtat, säger Molly och jag hör att hon fnissar
-JAja men jag ringer i alla fall tillbaka när jag är hemma säger jag och fortsätter " Hejdå, älskar dig finis" Sedan lägger jag på och killarna tittar på mig där vi sitter i soffan och dom håller på att välja film.
-Haha det var bara min kompis Molly,lugn jag är bara eran, säger jag och blinkar med ena ögat.
- Pjuhh det var tur , jag som trodde du inte gillade mig, säger Josh och flinar.
- Skräckfilm, tjuter Zayn.Jag är rädd för skräckfilmer men vill inte visa mig svag framför killarna
- Okej, visst, säger jag och ler.
Min mobil ringer igen och jag ser att det är Tyson som ringer, asså nu när allt börjar bli lite kul ringer han och förstör. Jag pallar inte men jag svarar,
- Vad vill du mig?
- Förlåt mig så himla mycket, gör vad som hällst!
 
   Tumblr_mf8uxgii741rkfnk0o1_500_large
- Nej, jag har det tillräckligt jobbigt nu, låt mig vara! Du får leva med det hela ditt liv! Jag pallar inte och jag som trodde att jag var speciell för dig men du ville väll bara ha ett ligg. När jag säger det tittar killarna upp och ser att jag är ledsen. Zayn som sitter närmast mig hoppar närmare och håller om mig. Jag känner mig trygg och fortsätter "Jag trodde du älskade mig så som jag älskade dig men det glömmer du bort på några glas, det räcker nu, jag trodde faktiskt att du älskade mig men så fel jag hade!" Skrek jag
Tumblr_m6q6hsoj2a1qdw97xo1_500_large
-Jag har aldrig slutat älskat dig., säger han och jag blir förbannad
-Jo, okej vi säger såhär. Jag älskar dig sjukt mycket, vet du då vad jag gör? Jag går och hånglar med en kille. Fan ta dig, hejdå och ring aldrig igen., jag lägger hastigt på och märker att jag verkligen skrek.
- Vad hände? Frågar Zayn.
- En kille, det var det som hände. Zayn, jag säger dig det. Skaffa aldrig en kille, säger jag och han ler
- Nejdå jag lovar. Låt oss se filmen nu.
- Okej, tack. Jag ligger kvar i hans famn hela filmen. Det är inte något kännsligt, bara vänskapligt, jag vet att han älskar Perrie. Men jag kan ändå erkänna att han är sjukt snygg och det var mysigt. När filmen var slut så säger Zayn,
-Jag tror jag ska gå nu men vi hörs, han reser sig och jag förstår att han menade oss båda,
-Jag ska nog också det, behöver ringa Molly. Min kompis alltså, haha hon är lite orolig för mig. Någon i alla fall sa jag och vi alla gick ut i hallen, jag sätter på mig mina rosa Converse. Kramar killarna och knackar på hemma.
Ingen öppnar så jag låser upp, när jag går in ser jag att Pia sitter i köket.
-Varför öppnade du inte? frågar jag och ser att hon sitter och gråter.
-Chris vill skiljas för att han är aldrig hemma och vi är inte lika kära längre. Men vad ska jag göra av dig.
- Jag klarar mig själv. Jag har aldrig sagt att jag ville flytta till London, pågrund av det misste jag en världelös pojkvän och världens bästa vän, det ända jag har kvar, säger jag.
- Varför säker du så när jag hjälper dig? Vet du vad, jag vet att du inte vill bo här så jag har fixat en lägenhet till dig, säger hon och snyftar. Det var egentligen sant för jag är trots allt 17" du är trots allt 17" säger hon som om hon kunde läsa mina tankar. hon fortsätter"Lägenheten ligger här i london och om du vill så kan du flytta nästa vecka" Jag var i chock, jag ville inte bo här vilket var sant, jag ville bo i Sverige inte London. Men nu kände jag ju killarna men de var dom ända, hur skulle jag klara mig? 
_________________________________________________________________________________________
Måste sluta nu men snälla om ni har bloggar kan ni tipsa om mig? Är det dåligt? Krongligt? Skriv i kommentaren <3 KRAM <3

A Summer To Remember. - Del 3

 
 
Tidigare: 
- Ja, det här ska bli kul. Finns det några i min ålder som bor i lägenheten? Frågar jag Pia medans hon hjälper mig med väskorna.
- Ja, det finns en kille men annars får du väll gå ut och skaffa vänner.,  Säger hon och blinkar med ena ögat, när vi är uppe efter alla tunga väskorna går vi in och hallen är stor, riktigt stor. Allt är vitt och mordernt. Hon visar mig vägen till mitt rum, där jag nästan svimmar. Allt är dyrt, stort och snyggt. Ett walk in closet bara för mig, det är fullt med dyra snygga kläder i min storlek, ett eget badrum och en dubbelsäng. Min dröm
- Oh herregud, är det här till mig?!
- Ja, allt gumman.
-Taaack!
___________________________________________________________________________________________
 

Jag sätter mig på sängen, gud så skön säng!
-Ash det är mat!!, ropar Pia. Jag har knappt kunnat smällta det här. klockan är nu 21.30 och vi har inte ätit en för  vi kom ju hit för en halv timma sen, jag har gått i alla rummen och kollat. Det är magiskt. Jag går och sätter mig vid matbordet och ser att det blir pasta med köttfärsås, som mamma alltid brukade göra..
- Vart är Chris och Elias då? Frågar jag Pia.
- Elias sover och Chris jobbar, han är doktor och jobbar natt idag och imorgon men du hinner nog träffa honom imorgon! Är det gott? Jag nickar förstående och för att jag har fullt med mat i munnen. "haha, bra men jag jobbar heltid nu så du vet men kommer snart vara ledig. Så jag är borta på dagarna men hemma annars, vet du vad du ska hitta på? Hoppas det inte blir tråkigt här, du kommer få  pengar så du kan gå ut och shoppa om du vill men se till att skaffa vänner, det är nog roligare då ska du se, eller bjud hit Molly!"
- Ja, vi får se.
Efter maten går jag och lägger mig för jag är riktigt trött efter flygresan.
*
*
Jag vaknar klockan 09.00 och går upp, känns sådär att vara här i London. Vet inte vad jag ska göra, Elias på dagis. Chris sover och Pia jobbar. Kul. Jag fixar mig, ett randigt linne med en kavaj och jeans och perfekt smink. Tittar ut genom fönstret och ser att det ligger ett Milkshake City mitt emot, varför inte? Jag tar på mig mina skor och går ut, låser dörren och går in i hissen. Varför gå när det finns Hiss? fattar lixom inte.. Vi bor på fjärde våningen, jag tryckte på bottenvåning men den stannar på andra våningen. Dörren öppnas och in kommer en kille som jag väl känner igen. Josh Devine, Trummisen i världens största pojkband One Direction. Jag är inte direkt värsta Directionern men jag gillar musiken om jag hör den lixom. Han ler när han ser att jag står där, hissen är liten så han och jag står axel mot axel, vem gör en hiss gjord för två?
-Hej, jag är Josh. Är det du som flyttade in igår?
-Hej, ja jag vet lixom vem du är haha, säger jag och ler " och ja det är jag, bor du här också??"
- Ja jag bor här på andra våningen! Vart ska du någon stans?
- Jag ska till Milk Shake city för det är det ända stället jag känner till här haha. Säger jag och hissen stannar.
- Haha Jag ska också dit! Jag ska möta Zayn där och vi ska bara Chilla idag så vi kanske kan visa dig London? Om du ni vill såklart!
- Ja varför inte! Omg menar du Zayn från One Direction när du säger Zayn? Säger jag chockat, vi börjar gå mot Milk Shake city.
- Ja, haha jag känner bara en Zayn. Säger han och ler stort.
Vi går in och där ser jag att Zayn står och beställer. Omg tänk alla tjejer som skulle kunna dö för det här! Vi går fram och Zayn och Josh gör en " Killkram"
- Ja, och det här är... en tjej som blev min granne igår, säger Josh nervöst
- Ashley, rättar jag honom
- Oh förlåt jag glömde fråga dig haha men jag tänkte att vi kunde visa henne London för hon har aldrig vart har och nu ska hon lixom bo här så det blir väll bra? Säger Josh och Zayn nickar
-Hahah ofcourse we can! Sounds great, do you want a Milkshake? Frågar Zayn och blinkar med ena ögat, omg så himla snygg. Jag drunknar nästan i hans ögon!
-Ehm.. Ja men jag betalar själv!
- Haha nej det gör du inte, se det som en inflyttningspresent! Säger han envist och blinkar igen.
- Okej jag ger upp!Säger jag och skrattar, men det är konstigt... Här står Zayn och Beställer en Milkshake till mig och jag är inte ens nervös. Vakna nu Ashley! Han ger mig en milkshake och vi går och sätter oss.
-Så vart kommer du ifrån Ashley? Frågar Josh
- Sverige, min mamma och pappa dog i en bilolycka så jag flyttade till min moster så nu är jag här. 
- Oh förlåt jag är så ledsen!, säger Zayn
- Det är okej. säger jag glatt. Fast såklart jag är ledsen för det men jag kan ju lixom inte vara deppig nu när jag har chansen att få vara med Zayn och Josh.
När vi har druckit upp milkshakarna kommer det en livakt som skjussar oss till big ben.
- Haha du måste se det! Det är England du vet! Skrattar Zayn, efter big ben så gick vi till London Eye.
-Jag är höjdrätt men vi måste göra det! säger Zayn lite tyst.
- Haha okej sötis, säger jag och han hade rätt, det var läskigt men sjukt vakert, Zayn och Josh skojar hela tiden så det var kul!
Efter jag fått se det mesta av London så sitter vi nu i bilen påväg hem till lägenheten.
- Jag undrar om du kanske ville följa med mig och Zayn hem till mig och se på film?
- Gärna! Skulle vara jätte kul!, Jag sitter bak med Zayn och Josh sitter brevid Chaffören.
- Kan jag få ditt nummer?, Frågar Zayn och håller fram sin mobil.
- Ja såklart! Jag tar hans mobil och skriver in mitt nummer och han får tillbaka den.
-Tack så jätte mycket. Säger han och ler.
_________________________________________________________________________________________
Inte så lång men jag måste gå och förlåt att det inte blev så många detaljer och så men det kommer bli bättre.
 
Ska jag ha Engleskt när dom pratar eller Svenskt? Kommentera snälla.
 
 
 

A Summer To Remember. - Del 2

 
 
Tidigare:         -Tjo, det är Molly med M här jaoo!
- Haha hej gumman
- Hänger din pv med på fest eller? Jag tänkte vi kunde dra till någon klubb men du är ju 17 och jag 18 imorgon..
- Ty fixar in oss ska du se, haha. Jag blinkar till Ty.
___________________________________________________________________________________________
Ashleys perspektiv:
Vi är inne på klubben utan problem, jag har på mig en svart klänning och en handväska. Inte så mycket mer.
- Ska vi dansa? Skriker Molly till mig för att kunna överösta musiken
- Haha visst bejb. Vi dansar på skoj en stund och jag har skitroligt tills vi blir trötta och vi sätter och och beställer en drink var.
- Vart är Ty? Skriker jag.
- Du vill inte se det här...
- Vadå?
- Ty står och hånglar med en tjej där borta, säger hon och pekar bort mot ett av hörnen i lokalen. Jag ser inte riktigt att det är Ty men dom hånlar verkligen, nu ser jag hans tryck på tröjan, där det står " Love". Det är han.
-Jävla svin, vad ska jag göra!? En tår rinner ner på min kind, Ty? Min Ty? Han som älskar mig mer en allt annat? Hoppas detta är en dröm, i så fall. Wake me up please..
- Vet inte..., jag reser mig för att gå fram till honom "nej Ash, det kan bli värre då" säger hon och tar tag i min arm.
- Inget kan bli värre. Jag går fram med bestämda steg och knackar honom vänligt på axeln han vänder sig och och jag slår honom med knytnäven rakt i ansiktet på honom.
- Hur fan kan du göra så? Fuck you!!! Skriker jag och börjar gå mot utgången.
- Men Ash! Du ska ju ändå lämna mig i två månader, är det så sjysst?, nu räcker det. Jag hör att han är berusad men man säger fan inte så
- Okej ska jag förklara varför jag måste åka? För att jag inte har ett jävla hem, jo ett hem men utan föreldrar och jag kommer ju komma tillbaks hem. Fan ta dig TY! 
- Förlåt.., säger Ty, hur fan kan han säga förlåt?
- Det är slut. Säger jag och springer mot utgången, jag ska ändå bort i två månader, det kommer inte funka om han redan strular med andra.. Jag stannar utanför lokalen och sätter mig ner på närmaste bänk. Jag ser Molly komma springande. Jag är stark, jag kommer inte gråta för honom, nej det är han som ska gråta för att han misste den bästa tjejen han antagligen kommer få.
-Gumman, jag finns här. Säger Molly och sätter sig brevid mig. " Älskar dig tjejen, glöm aldrig de! Han förtjänar inte dig om han gör sådär!" Säger Molly, vi går hem till henne och jag sommnar på direkten i hennes famn. Hon är den bästa bästisen man kan ha!
*
*
 
 
Jag vaknar och kommer på att jag måste åka till London idag, nu vill jag faktiskt åka här ifrån.. Jag ligger i Mollys säng och hon ligger på golvet, jag skrattar lite för mig själv och väcker henne.
- Molly vakna, hon öppnar ögonen och ser surt på mig. 
-Du MÅSTE hällsa på mig i London sen, du har ju lov så lova att du kommer. 
- Såklart bejb, du måste ringa varje dag så att jag vet att du är okej!
- Deal, säger jag och kramar om henne. 
- FRUKOST! Jag är vrålhungrig! skriker jag. Jag hittar min mobil och ser att klockan är 12.00 och att planet går 19.00, sju timmar och måste vara där 2 timmar tidigare. Fem timmar kvar.. Två missade samtal, ett från Tyson klockan 04.35. Jag trycker bort det och kollar på nästa, från moster. Jag ringer upp henne:
-Hej gumman, allt bra?
- Hej moster, jadå fast tråkigt att åka ifrån Molly, hon kan väll komma och hällsa på någon gång?
- Juste, ja såklart hjärtat! Du kommer komma fram ungefär 20.30 så jag är på flygplatsen då och väntar på dig med Elias. Är det okej?, Elias är 3 år och Mosters barn
- Ja såklart! Vi ses då! Måste äta frukost haha vi hörs, hejdå! säger jag och lägger på innan hon hinnner svara.
*
*
(På Arlanda flygplats) 
- Hejdå bästa vän
- Hejdå bästa vän i hela världen, jag kramar om henne och går förbi säkerhets saken och vinkar, sen går jag där ifrån. Flygturen var kass och tråkig.
När jag kommer ut ser jag moster och Elias. Dom vinkar glatt och jag börjar gå mot dom,
- Hej Pia! Hej Elias!
- Hej, gick flygturen bra? Frågar Pia medans vi kramar varandra, sen kramar jag Elias och säger:
-Jo Ja sådär, tråkigt var det men det är helt ok. Men nu måste vi hämta mina väskor! Vi går mot platsen där allas väskor åker förbi på ett band, jag ser mina och vi tar dom, sedan sätter vi oss i bilen.
- Okej jag vet inte om du hatar mig för att du måste bo här men jag kan inte göra något, det är inte mitt fel men jag vill bara att du har ett tryggt hem tills vidare. Säger Pia
- Tack, det är helt ok. Jag hatar inte dig, skulle jag hata dig för att du hjälper mig och är en bra moster? Så dum i huvudet är jag tyvärr inte. 
- Haha, det var tur det. Sådär vi är framme nu, hoppas det är okej. Du har ju träffat Elias och Chris förut.
- Ja, det här ska bli kul. Finns det några i min ålder som bor i lägenheten? Frågar jag Pia medans hon hjälper mig med väskorna.
- Ja, det finns en kille men annars får du väll gå ut och skaffa vänner.,  Säger hon och blinkar med ena ögat, när vi är uppe efter alla tunga väskorna går vi in och hallen är stor, riktigt stor. Allt är vitt och mordernt. Hon visar mig vägen till mitt rum, där jag nästan svimmar. Allt är dyrt, stort och snyggt. Ett walk in closet bara för mig, det är fullt med dyra snygga kläder i min storlek, ett eget badrum och en dubbelsäng. Min dröm
- Oh herregud, är det här till mig?!
- Ja, allt gumman.
-Taaack!
_________________________________________________________________________________________
Ganska så lång, kommer ännu en till del idag! Hoppas ni gillar det och kommentera! Vad tror ni händer?
Killarna kommer snart in i bilden, wait :)

A Summer To Remember. - Del 1

Ashleys perspektiv:
 
- Det är faktiskt bara två dagar kvar innan du åker! Jag tänker inte låta dig sova igenom dom!, Skriker Molly och drar i mitt täcke. Jag sov över hos henne för jag inte ville vara ensam, men om man ska bli väckt så här så vet jag inte..
- Låt mig vaaaa, gnäller jag och sätter mig upp, tar min kudde och kastar den i hennes ansikte.
- Awww vad gullig han är!, säger Molly och jag ser att hon håller på med min mobil."Älskling jag saknar dig, kommer sakna dig till döds. Måste träffa dig nu! x", Läser Molly ur min mobil.
- GE MIG DEN!, jag rycker mobilen ur handen på henne. Ser att det är Tyson som skrivit och kommer på att jag saknar honom sjukt mycket.
- Jag måste träffa Tyson idag, själv. Om jag träffar honom en stund och sen kanske alla tre kan hitta på något?
- Okej, feeeest!!, skriker Molly och jag skrattar
- Visst men jag drar hem nu så hörs vi? Ska bara klä på mig och sminka mig, jag tar på mig min glittriga klänning som är röd upptill och som blir mörkare ju längre ner på klänningen man kommer och sminkar mig lätt med mascara och ögonskugga.
- Hejdå bejb, skriker jag till Molly och springer ner ifrån hennes lägenhet. Hon bor ensam i en 2a. Hon flyttade hemifrån för 2 månader sen och jag är sjukt stolt för henne, och imorgon när hon fyller år kommer det vara min sista dag här, fan. Det ringer på min mobil och jag ser att det är Tyson.
-Hej, säger jag medans jag börjar gå hemmåt.
- Hej Ash, saknar dig. Varför svarade du inte på smset?, Frågar Ty lite ledsamt
- Haha oj förlåt Molly tog min mobil och sen glömde jag helt enkelt. Men jag saknar dig med! Är på väg hem nu men jag snackade med Molly och vi undrade om du ville med på fest ikväll, vet inte vart men om du vill kan vi träffas innan?
- Haha okej jag förstår, visst kan du typ nu? Du kan komma hem till mig eller så, Frågar Ty mycket gladare.
- Okej jag kommer direkt.Hejdå, älskar dig.
- Älskar dig med, jag lägger på och vänder riktning mot Tysons hus, han bor fortfarande hos sina föreldrar.
När jag är framme knackar jag på. Hans mamma öppnar och det ser ut som om hon precis skulle ut ur huset
- Oh hej Ashley vi skulle precis åka, vi ska åka iväg och kommer inte hem fören nästa vecka så jag antar att detta är ett hejdå och lycka till nu gumman.
- Tack, säger jag och kramar om henne "Hejdå" Hon och Carl, Tysons pappa går ut ur huset. Jag hänger av mig min jacka och springer längs en korridor tills jag kommer till Ty´s rum. Sliter upp dörren och ser att Ty sitter vid datan.
-HEJ! Skriker jag och Ty ler vilket jag också gör, han kommer fram till mig och drar in mig i hans famn. Jag blir helt sprallig av att se honom, han har på sig sin mest passande tröja. På den står det "Happy" med fet stil. Jag tittar in i hans bruna ögon, han kysser mig och allt känns perfekt vilket det inte är, mina föreldrar är döda och jag måste lämna den personen jag älskar mest av allt. Men just i stunden är allt perfekt, när jag är i hans famn.
- Jag vill inte åka, säger jag och kan inte hålla ifrån mina tårar. Dom forsar och Tyson kramar mig hårdare,
- Och jag vill inte att du ska åka, men du får inte bo här hos mig för det vill inte socialen och inte din moster, vi kan inte göra något.
- Jag är ju 17 vafan. Jag är näst intill vuxen! Två jävla månader sen får jag flytta hem? Det måste jag ju få när jag bli 18, då kan jag ju flytta hem!
- Hur kan du vara så jäkla smart? Jag ler mot hans bröstkorg. "Lets see a movie?" Jag nickar och jag sätter mig ner i hans säng. Han bär med sig sin laptop till sängen, vi ligger och myser där till två filmer sen ringer min mobil.
-Tjo, det är Molly med M här jaoo!
- Haha hej gumman
- Hänger din pv med på fest eller? Jag tänkte vi kunde dra till någon klubb men du är ju 17 och jag 18 imorgon..
- Ty fixar in oss ska du se, haha. Jag blinkar till Ty.
________________________________________________________________________________________
Dåligt? Bra? Ge respons tack! :) 
Killarna kommer att vara med senare men det tar lite tid så jag kommer igång med novellen.
Kommentera <3
 

Handling

Ashley Persson bor i stockolm med sin mamma och pappa. Hon är 17 och har precis fått sommarlov och ska börja sista året på gymnasiet efter sommaren, hon har en kille som heter Tyson och han är 19 år. När skolavslutningen var avslutad och hon var hemma så ringde det på hennes mobil och det var polisen som sa att hennes föreldrar  varit med om en bil olycka. Dom överlevde inte och Ashley måste flytta till sin moster som bor i London. Hon måste lämmna sin pojkvän och sin bästa vän Molly om två dagar för att åka iväg till London.
_____________________________________________________________________________________________
Okej jag är ganska dålig på det här men jag har läst miljoner novellbloggar innan och hoppas att ni kommer gilla den. När hon kommer till london kommer jag ha engelsk text när dom säger något, mer verkligt då tycker jag.