A Summer To Remember. - Del 15


Tidigare: 
- I like you, Ashley. Jag böjer mig fram, detsamma gör hon. Våra läppar möts, jag lägger mina händer runt hennes midja och hon lägger sina händer runt min nacke. Hon Avslutar kyssen och tittar in i mina ögon. Sedan vänder hon sig om, sliter upp portdörren och springer upp.
- Oh shit! What have i done!!! Skriker jag ut i Londons mörker. Jag kan följa stegen hon tar upp för trapporna. Det är fönster på varje plan. När hon är utan för sin dörr sjunker hon ihop på golvet och gråter. Nej, vad har jag gjort?!
Jag har förstört våran vänskap. Jag har gjort fel mot Perrie. Inget av det var rätt..
_________________________________________________________________________________________
 Ashleys perspektiv:

Molly hade rätt, jag är en fucking jälva player. Zayn med. Vafan, han och Harry är bästa vänner. Okej, Zayn är sjukt snygg men han har redan en snygg tjej. Jag sprang där ifrån för att det inte var rätt mot Harry. Jag sitter här utanför dörren till lägenheten och gråter för att det inte är rätt mot Harry. Jag gillar Zayn. Jag gillar Harry. Dom är bästa vänner. Fuuuck. Måste till Molly. Jag ställer mig upp och tittar ut genom fönstret i trappuppgången. Jag ser att Zayn är kvar där nere. Han stampar i marken och drar i sitt hår. Han ser inte glad ut. Det kan jag se, han går in i sin bil och åker iväg. Pallar inte det här. Jag går sakta in i lägenheten.
- Molly? Säger jag snyfftande. Hon kommer ut i hallen och när hon ser mig utbrister hon:
- ASH!!! Gumman! Vad har hänt? Hon springer fram till mig och kramar om mig.
- Zayn kysste mig. Jag kysste Zayn. Svarar jag och tårarna rinner för fullt.
-Kom gumman, sätt dig i soffan så kommer jag. Ska bara göra te. Du behöver prata och jag finns här. Alltid. Okej?
-Okej.. Mummlar jag fram och hasar mig mot soffan.
 
Molly kommer in med te och papper. Hon ger mig en kopp och sätter sig ner brevid mig. Sedan tar hon upp fjärrkontrollen och stänger av teven.
- Berätta, allt.
- Asså vad ska jag säga..... Jag skulle säga hejdå och så lixom... Han kysste mig och jag stoppade honom inte... Jag gillar honom.... Inte rätt mot Harry, Gillar honom också. Vad ska jag göra?! Tjuter jag... Jag lägger huvudet på Mollys axel och hon börjar att babbla.
- Oj men hjärtat. Om du vill ha Harry kvar så får du väll skriva till Zayn att det var ett misstag. Det blir svårare om du vill ha Zayn... säger hon och klappar mig på huvudet. Som mamma alltid brukade göra. Saknar henne sjukt mycket. Mamma förstod allt. Det piper till i min mobil och jag tar upp den fort. Ett sms från Zayn 
"Sorry, that was not supposed to happen. It was a mistake. I like you, and now I've ruined our friendship. I think we need to talk xx Zayn" Han hade antagligen rätt. Han har försört vår vänskap. Hur ska jag kunna klara av att vara med Harry efter det här. 
- Vad stod det? Frågar Molly oroligt.
- Han skrev att det var ett misstag och att vi behöver snacka.
- Jag tror att den du behöver snacka med är Harry. Om du pratar med honom så kanske du inser att han är den rätta. Och nu menar jag inte att du ska berätta om det som hände. Utan bara prata över mobilen. Ring han. Säger Molly förstående.
- Okej, jag ska nog det. Tack världens bästa vän. Säger jag och pussar henne.
- Det där får Harry faktiskt tåla. Vi är ju gifta. Säger jag och ler svagt sedan går jag in på mitt rum och ringer Harry.
- Hello? Svarar han.
- Hi! Säger jag överdrivet glatt för att han inte ska mistänka något.
- Oh hi sweetie! How are you? Frågar han.
- not good, i miss you ofcourse.
- Haha miss you to babe, im free from the rest of the summer now so...  do you Want to join me and the guys home at Louis tomorrow? Bring Molly with you! Säger han glatt.
- Okay sounds great! 
- yay good! Oh must go, Zayn is calling. Bye babe.
- eh bye. säger jag och lägger på. Hoppas inte han berättar. Då är jag död. Okej då, jag och Harry är inte officiellt ett par men jag gillar honom och det är han jag ska vara med, så är det bara. Jag går ut till Molly och vi tittar på någon skitfilm som vi sedan somnar till.
*
*
Jag sitter i  bilen med Harry bredvid mig, Molly sitter bak i bilen och typ skriker över att hon sitter i samma bil som Harry Styles. Hon skriker skriker inte utan jag ser att hon gör det innombords. Hon är sjukt glad.
- Omg Harry i love your voice. Säger hon typ hundra gången i minuten. 
-Why are you so quiet, frågar Harry och tittar på mig medans han kör.
- Thinking about you. Säger jag och blinkar med ena ögat. Han skrattar och stannar bilen. Vi går upp till lägenheten där Louis bor och vi går in utan att knacka.
-Why do not you knock? Frågar Molly och ser ut att spricka av nervositet.
-We have a rule that you just go in without knocking. Säger Harry och blinkar med ena ögat. Vi går in till dom andra och den första jag ser är Zayn, jag kom på att jag aldrig svarade på hans sms. Men det spelar ingen roll Harry är den jag gillar. Jag möter Zayns blick och tar tag i Harrys hand och drar honom intill mig och kysser honom. Vet inte varför men det kändes rätt. Zayn kanske ser att det är Harry jag vill ha. Harry besvarar kyssen och den blir passionerad. Hans tunga leker med min och jag hör ett:
-Awwwww, då rycks vi tillbaka till verkligheten. Jag känner hur mina kinder blir röda och jag hällsar på alla. När jag kommer till Zayn så stannar jag.
-Why did not you answer the message?
- I saw it. And yes we need too talk...Svarar jag utan att titta in i hans vackra ögon.
- come. Säger han och drar med mig in i ett rum. Det är ett sovrum och jag förstår att det är Louis. Jag sätter mig ner på sängen och Zayn sätter sig ner bredvid mig. Han tittar upp på mig.
- I realy love Perrie.
- And i like Harry. So..? Säger jag
- Can we be friends?Frågar han och försöker le.
- No Zayn, i dont think so. You kissed me... and friends wont do that! Jag viskar lite för att ingen där ute ska höra.
- I know but you kissed me back. im so sorry but you were so beautiful. Svarar han viskande
-So I'm not beautiful now? Thanks for that. I do not like you.
- Yes you do. I know that. nu viskar han i mitt öra. Jag ryser till. Okej jag gillar honom. Jag får fjärilar i magen och rodnar.
- You blush.
- I know! Säger jag högt. " I dont want too. Yes i like you but i like Harry more." Nu är jag till och med osäker på det.
- No, I'm lying to myself, i love Harry. I dont like you. Stop. Han böjer sig fram och försöker kyssa mig, jag besvarar kyssen som är hellt underbar. Han är bra på att kyssas. Luuungt.
Tumblr_mglcdlrfd51rg6jnxo1_500_large
- No, I did not see that!!! Skriker Harry som jag nu ser står i dörröppningen.
- I HATE MY SELF! skriker jag och börjar gråta Harry går där ifrån och smäller i dörrar. Jag tittar på Zayn som försöker krama mig. 
- Fuck! Whyyyyy me?! Skriker jag. Zayn kramar om mig och nu ser jag att alla står i dörröppningen. 
-Vad hände Ash?
__________________________________________________________________________________________ Hehe, förlåt men allt kan ju inte vara perfekt. Kommenteraaa! Vill veta vad jag kan ändra på och sånt! Kommer del imorgon,
 
Puss o Kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback